Merhaba, bir erkek viagra kullanıyor ise, kadın 'ın cazıp gelmediğinden ve Sexy bulmadığındandır. Tabikiki erkekler 3 katagoriye ayrılır.
Birincisi: başka türdeki bayan okadar çekicidir ki sex-appeal okadar çok dur ki erkeği baştan çıkarır ve yan etkenlere ihtiyaç duymaz.
İkinci tür: evli mutlu çocuklu fakat iliskisi monoton, macera arayan bir turlu alışkanlıklarından vaz geçemeyen erkek. Dışarda arzularını şarj eden, evde yine de vazifesini yerine getirmesi gereken erkek. Sırt üstü yatan kadın misal.
Üçüncü tür ise: vaka'dır yani zorla kalkan! Önüne çırıl çıplak, JLo koysan da bana mısın demeyen...
Anla işte: bu konu onların sex ilişkisine bağlı! Ayda mı haftada mı? Yılda mı? Ayda ise.... kesin aldatıyor haftada ise performansını yükseltiyor... yılda ise adam un ikinci bir sevgilisi var kendini genç hissetmek istiyor! ;-)