Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.826 898 5 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #21 mawro .!.: arkadaş konuyu açtı gitti ... kaydirigubbakcemile3 utandı bizden herhal. Genişletmek için tıkla... yok taktikleri uyguluyo bencekaydirigubbakcemile3
mawro .!.: arkadaş konuyu açtı gitti ... kaydirigubbakcemile3 utandı bizden herhal. Genişletmek için tıkla... yok taktikleri uyguluyo bencekaydirigubbakcemile3
TatLiGaci Heidi ve kankileri Kayıtlı Üye 10 Şubat 2009 14.249 94 413 5 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #23 Keşke ben bekarkene tanısaydım Simgolosu..:sinifsinif: Liste yapmakta hiç aklıma gelmemişti..kafamçokkarıştı Kayıptamıyım acaba?:uhm:
Keşke ben bekarkene tanısaydım Simgolosu..:sinifsinif: Liste yapmakta hiç aklıma gelmemişti..kafamçokkarıştı Kayıptamıyım acaba?:uhm:
E EU2 Ziyaretçi 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #24 kocaya gidince taçmı takıyorlar başımıza?? taç giyen varmı aranızda??? annem derki "kocanın koca koca dertleri var":))
kocaya gidince taçmı takıyorlar başımıza?? taç giyen varmı aranızda??? annem derki "kocanın koca koca dertleri var":))
E EU3 Ziyaretçi 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #25 Belinay_merve .!.: kocaya gidince taçmı takıyorlar başımıza?? taç giyen varmı aranızda??? annem derki "kocanın koca koca dertleri var":)) Genişletmek için tıkla... aynen annemin cümlesikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
Belinay_merve .!.: kocaya gidince taçmı takıyorlar başımıza?? taç giyen varmı aranızda??? annem derki "kocanın koca koca dertleri var":)) Genişletmek için tıkla... aynen annemin cümlesikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
E emdev Ziyaretçi 6 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #26 simgolos tekrar tekrar okudum ama sanki nefesimi tutup su altına girmişim gibi boğulcaktım ne yazdığını anlamaya çalışırken akannehir. ahh simgolos ne diyosun bende bi anlayabilsem iyi bişiymi kaydirigubbakcemile3
simgolos tekrar tekrar okudum ama sanki nefesimi tutup su altına girmişim gibi boğulcaktım ne yazdığını anlamaya çalışırken akannehir. ahh simgolos ne diyosun bende bi anlayabilsem iyi bişiymi kaydirigubbakcemile3
tatlibocek Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 55 0 86 İstanbul 12 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi EU2 #27 evli bir bayan olarak sadece gülebiliyorum :roflol: keşke zamanında biz de yapsaydık aynılarını şimdi gece yarılarına kadar çalışmak zorunda kalmazdık
evli bir bayan olarak sadece gülebiliyorum :roflol: keşke zamanında biz de yapsaydık aynılarını şimdi gece yarılarına kadar çalışmak zorunda kalmazdık