Kocaya saygi nasil olmali?

ersenba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
2
0
36
İstanbul
Merhaba ben 24 yillik evliyim evlendim evleneli esimi kapida karsilar operim ,tatli dil ,guler yuz,:36: cilve anlicaniz ne ararsan var ama en ufak bir konuda sen bana saygi gostermiyorsun ben para kazaniyorum diyor ve ben cileden cikiyorum bu saygi nasil bir sey ben cozemedim.Cozebilenler varsa benimle paylasirlarsa sevinirim......

bence eşiniz sinirli anlarında öylesine agzından çıkarıveriyor o sözleri, süreklide aynı yerden sizi vuruyor ama sanmıyorum isteyerek yaptıgını emeğinizi görüyor olmalı mutlaka, malum sinir gelince abuk subukj şeyler söyleniveriyor.

eşinizin kendisine sordunuz mu neden böyle düşündügünü ??? madem siz ona saygı duymuyormuşsunuz da 24 yıl bu evlilik nasıl yürümüş???

Merhaba ben 24 yillik evliyim evlendim evleneli esimi kapida karsilar operim ,tatli dil ,guler yuz,:36: cilve anlicaniz ne ararsan var ama en ufak bir konuda sen bana saygi gostermiyorsun ben para kazaniyorum diyor ve ben cileden cikiyorum bu saygi nasil bir sey ben cozemedim.Cozebilenler varsa benimle paylasirlarsa sevinirim......

Adamın lafı üstüne laf söylersen,emme basma tulumba gibi her dediğine kafa sallamazsan,o yemeden yer,yatmadan yatarsan,o uyandıktan sonra uyanır,kendi özel hayatım var dersen..saygısızsın tabe :19:
O para kazanıyor sen onun kölesi olmuyorsan saygısızlığın alasını yapıyorsun demektir :37:

Bunları yazarken bile mideme karamplar girdi inan ki..Bu adamları bu dünyada memnun etmek çok zor görünüyor :50:

Ne istiyormuş daha. Sorun bakalım.
para kazanacak tabi
Size de bakacak
Başa kakan bir adama fazla bile saygı gösteriyorsunuz
O böyle yaparak size saygı göstermiyor ki
Saygı karşılıklıdır

bu erkekler gercekten komik bi varliklar. bende hala anlamadim sayginin nsl bisey oldugunu. Saygi derken bunlar saygidan neyi anliyor hala kafama oturmus degil. Calisiyorum geliyorum yemegimi yapiyorum onunla konusmaya vakit gecirmeye calisiyorum ki kendisi bilgisayarin önünde kalkmadigi halde sohbet etsin diye laf atiyorum ama bisey oldugunda bana saygili ol yeter. Tek saygi istiyorum diyor. Ya saygi esinle konusmayip bilgisayar oynamakmi yada onu kaale almamakmi ii öyleyse ben saygisizim o saygili. OF ya cözemedm ben bu erkekleri.
24yillik esi ol hala saygi göstermemissin öylemi önce bi kendilerine baksinlar

bence neşeli ol ama bir süre pas verme..o konuşmadıkça konuşma kendine bak oturuyorken aynı odada dikiş örgü kitap vs..neşeli ol fıkır fıkır ama pas verme..yine eskisi gibi kapıda gül öp ama pas verme...bakalım ben bu yöntemi denicem..fıkır fıkırım ama o konuşmadıkça konuşmuyorum..kendi kendime yılışmıyorum..ellemeyim kafasını dinlesin bakalım..belki de kafa dinlemek istiyor beyefendi!..bırak dinlesin!

bu erkekler ne içiyorsa, aynısından ben de istiyorum..

neymiş paşa para kazanıyormuş.. 24 yıldır sana hizmet eden kadına, para da getirmeyeceksin de ne yapacaksın? onu da beceremiyosan, sahip olduğun tek organ mı seni adam yapacak?

aa çok sinirlendim.. hanım kız çizgimden çıkıyorum.. :47:

PARAYI KİM İÇİN KAZANIYORMUŞ SORDUNUZMU?

çalışacak tabi.

bence sız çok uzerıne düştüğünüzden

daha fazlasını istiyor

her erkek gibi....

eeee yaranmaya çalışmıcan demekki, ne kadar verdiysen fazlasını istemiş, almak vermekte karşılıklı yani

tersini dene birazda o zaman kıymetli olursun

param var, karım bana kul köle olsun

oldu...

Kocaya saygı olmaz, insana saygı olur. Eşin bunu öğrenememiş ne yazık ki. benden büyüktür muhakkak, parayla saygı satın alınamayacağını bilmesi gerek :S

kocaya saygı nedir ki???
önce ben insana saygı duyarım ha oda karşılıklı ..
kendi çokmu saygılı davranıyorki size..
sanırım eşiniz kendine cariye istiyor ..
vardırya öyle tipler ben bilmem erim bilir..
yakında para getiriyorum ayağımı yıka dersede şaşırmayın
:31:

Mesela bir bayan eşi para kazanıyor diye onun ayaklarını yıkamalı,

Eşi para kazanıyor diye eşine sormadan annesine bile gitmemeli,

Eşinin olmadık bir anda bir isteği olur diye her daim tek ayak üstünde tilki gibi uyanık olmalı..

Çünkü eşi para kazanıyor..

Ama devran döner de bir gün o adam yatalak hasta olur da kadının parasına muhtaç olursa o zaman para kazanan tarafa aynılarını yapmalı..

Çünkü saygıyı,parayı kazanan taraf hak eder,değil mi?..

Çünkü para eşittir saygı..:57:

Eşim eve para getirmeseydi ben adam yerine koymazdım asla..:57:

Çünkü saygı parayla olur,parayı veren düdüğü çalar.:68:

saygı sadece kapıda karşılamakla, cilve yapmakla, öpmekle olmuyorki

bir örnek verecek olursam, aklıma gelen ilk şey mesela : onun kazandığından çok harcarsan ona saygısızlık etmiş olursun :61:

Toplumun kanayan yarası aslında bu mesele...

Hanım kocasına saygı duymak zorunda,kocası ve 7 ceddine hizmet ve saygıda kusur etmemek zorunda,az konuşup her denilene hehe demek zorunda

Kırıp dizini oturmak zorunda,çalışsa bile hepsini getirip eşine vermek zorunda...ay daral geldi....

Back
X