Çok eskiye dayanıyomuş bizi etkileyen bişey yokmuş o borçla ilgili bilmiyorum 2 gündür sıkıntılıyız boşanalım ben böyle evlilik istemiyorum dedimO kadar borç ne içinmiş yani .
Neden siz e söylememiş evlenmeden önce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok eskiye dayanıyomuş bizi etkileyen bişey yokmuş o borçla ilgili bilmiyorum 2 gündür sıkıntılıyız boşanalım ben böyle evlilik istemiyorum dedimO kadar borç ne içinmiş yani .
Neden siz e söylememiş evlenmeden önce?
Yanı çok üzücü bir durum . Evlenmeden önce bilgilendirmesi gerekirdi . Takılarınızı vermeyin kendi borcunu kendi imkanlarıyla ödesin. Takılara mı güvendi yani ?Çok eskiye dayanıyomuş bizi etkileyen bişey yokmuş o borçla ilgili bilmiyorum 2 gündür sıkıntılıyız boşanalım ben böyle evlilik istemiyorum dedim
Sizin dertler derya olmuş... da bu boşanma lafı için biraz erken değilmi . 30 milyar bi şekilde hallolur. Biraz fevrisiniz anladığım kadarıyla . Altınları vermeyin ama boşanmak bukadar kolay mı yahu.Dünden beri eşimle aramız açık tartışmalar büyüdü bu arada eşimin 30.000 tl kredi borcu olduğunu öğrendim düğünden önce düğünde takılan altınları ev almak için kullanırız temişti şimdi kredi borcunu kapatacakmış ki yetmiyo bile
Lütfen temizlikle ilgili yorum yapmayın artık moralim iyice çöktü
Konu sahibi eski konunu okudum esin ev alacağız deyip sizi eski mobilyalarinizla evlenmeye razı etmiş,sonra da yemek masası ihtiyacınızı bile kendi annesi ile karar vermis,şimdi de birden borcu çıktı!!! O parayı verdiğinizde bahanelerle ayrılmak isteyecekDünden beri eşimle aramız açık tartışmalar büyüdü bu arada eşimin 30.000 tl kredi borcu olduğunu öğrendim düğünden önce düğünde takılan altınları ev almak için kullanırız temişti şimdi kredi borcunu kapatacakmış ki yetmiyo bile
Lütfen temizlikle ilgili yorum yapmayın artık moralim iyice çöktü
Merhaba canım;benim anlamadığım eve yardımcı bayan gelmişse sana nasıl bi iş kaldıki çok özür dileyerek biraz fevri davranmışsın senden çay istemiş yapıp oturup bi güzel keyfini çıkarabilirdinizMerhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?
İşte budurKadından sonra neden ev topluyorsunuz?
“Aşkım ıslanma dikkat et koltuk ıslak”
“Ah askım valla bende çay istiyorum ama şu işlerim bitmedi ki çay koyayım”
“Biraz bekler misin işim bitince koyacagım beklemek istemezsen sende koyabilirsin”
Bu cümleleri kullansaydınız keşke
Bana göre eşe saygı diye bir şey var
Hem kadına hem adama
Ama benim kocamda kullanır o kelimeli
Biraz kocana saygın olsun falan der cvp bile vermem o an anlatsamda anlamayacak nasılsa e bari kendimi boşa yormayayım diyorum ve susuyorum bu da kendime duydugum saygı![]()
Sizin anneniz anneanneniz babaanneniz varsa bi sorun kocaya saygi nedir diye. Onlar size anlatirlar..Merhaba
1.5 aylik evliyim ama ben bu kurumun altindan bu zihniyetle kalkabilirmiyim bilmiyorum
Dun evde ucretli genel temizligim vardi esimde ogleden sonra eve geldi bilen bilir ucretli olsada o temizligi sizde yapmis kadar olursunuz,rutin disi yorulursunuz temizlik bitincede duzenlemesi size kalir
bu arada esimin yemeginide hazirladim gorev olsun diye degil sevdigimden..yardimci bayan gidince duzenlemeye basladim ama bunalmisim yorulmustum artik..
cay istedi:) veremem dedim odalari toplaya toplaya geziyorum hatta esimden bi iki bisey yapmasini rica ettim yapmadi elektrik isi icin seslendim askim gelirmisin diye icerden bagiriyo noolduuu bende yukseldim artik tamam gelme diye bunlarda sorun yok olur boyle seyler..
amaa bi hisimla yanima geldi dedigi su;oraya oturma (koltuklar silindi islakti oturmada demedim islak dedim)onu yeme bunu icme ben senin kocanim kocaya biraz saygi duy!!
Ben kocaya saygi diye bi kavram duymadim ese yada insana saygi olur koca olmak ust bi unvanmidir?dun aksamdan beri tartisiyoruz kendimi kari olmayi becerememis gb hissediyorum yada ilk aylar bunaliminami girdik bilmiyorum
sizler boyle bi duygu sorumlulugu tasiyomusunuz kocaya saygi diye..bendemi eksik kalmis?
bizde büyüğe ve eşe saygı vardır. anneye veya ananeye diğerlerine sorsakta aynı cevabı alırız gibi geliyo..Sizin anneniz anneanneniz babaanneniz varsa bi sorun kocaya saygi nedir diye. Onlar size anlatirlar..
Bana yazdigin ilk cumleni tekrar okurmusun... Iyimisin sen ?bizde büyüğe ve eşe saygı vardır. anneye veya ananeye diğerlerine sorsakta aynı cevabı alırız gibi geliyo..
kocaya saygı.. ne bileyim. bi tek bana mı gerici gereksiz geliyo acaba![]()
eşe saygı diyorum kocaya değil.. karşılıklı olan bişey yani sadece erkege yonelik yada kadına yönelik değilBana yazdigin ilk cumleni tekrar okurmusun... Iyimisin sen ?
Kendi adima cevap vereyim ben eve temizlikci geldiginde gerçekten cok yoruluyorum. Bugune kadar perdeleri asan tek bir kadin gelmedi bana hep ben asiyorum. Bu bile basli basina yorucuMerhaba canım;benim anlamadığım eve yardımcı bayan gelmişse sana nasıl bi iş kaldıki çok özür dileyerek biraz fevri davranmışsın senden çay istemiş yapıp oturup bi güzel keyfini çıkarabilirdiniz
Ese saygi diyorsunuzda bu konuda kocalardan bahsediyoruz.eşe saygı diyorum kocaya değil.. karşılıklı olan bişey yani sadece erkege yonelik yada kadına yönelik değil
Agzına sağlık bende niye yoruldun diyenler için ne çok saray prensesi varmış diyordumKendi adima cevap vereyim ben eve temizlikci geldiginde gerçekten cok yoruluyorum. Bugune kadar perdeleri asan tek bir kadin gelmedi bana hep ben asiyorum. Bu bile basli basina yorucu
Esyalari itme cekme islerini yapmalarina yardim ediyorum. Dolap iclerini duzenliyorum. Iki kez yemek hazirliyorum. Cay demliyorum.
Zaten bir seyin yerini bilmiyorlar arkalarinda surekli o surda su burda vs gibi yonlendiriyorum. Gittikten sonra da kullanilan bezler yeniyse hepsini yikiyorum vs vs..yani aslinda eve temizlikci gelmesi benim icin bir vesile oluyor. Onum bahanesiyle bir dunya is yapiyorum :)
Ve bu islerden nefret ediyorum