kızlar yazdıklarımı neolur yanlış anlamayın.kaynana düşmanı biri değilim.olanlarıda kınamıyorum.
benide yargılamayın lütfen ama kocamın sürekli anne düşkünüğünden bıktım.yani bi erkek yeri geldiğinde karısınında gönlünü hoş edebilmeli haklısın diyebilmeli.
benim annem benim anem demekle hayat geçmez ki...
sen küçüksün sen ara sen küçüksün sus sen küçüksün haksızsın olmaz ama dimi ya.
kavgayı da denedim.güzelliklede denedim olmuyor ya ben neyapayım
istediğim şu:biraz kıymet görmek ben bu adamı nasıl yola getireyim
hadi bana deneyimlerinizi anlatın.
erkeklere karısı olduğunu idrak ettirmenin yolları.
İşe bu düşünce tarzınızdan kurtulmakla başlayabilirsiniz. Eşiniz annesine düşkün olduğu için yoldan mı çıkmış oluyor.
Bütün yolları denediyseniz, önüne geçemeyeceğiniz bir bağlılık var demektir eşinizde. Akışına bıraksanız birazda?
erkeklerdeki anne bağının aslında erken koparılması gerek. çoğu ergenlik dönemine yakın bunu tamamen yapıyor, anneyle olan bağı koparıyor. tabi onlara değer vermiyor, hayatından çıkarıyor anlamında değil bu. kendi isteklerine ve hayatına öncelik vermeye başlıyor.
sizin eşiniz de bunu yapamayanlar arasında ve bu durum evlilikte sıkıntı oluşturuyor tabi. öncelikle güzellikle anlatma yolunu seçin, rahatsızlığınızı anneyi suçlamadan ya da onun düşkünlüğünü yüzüne vurmadan belirtin. size ve ailenize daha fazla zaman ayırmanızı isteyin. baktınız anlamıyor, kavgaya başlayınben olsam -ki hiç hoşlanmam ama -gerekirse kavga ederim. anlayınca kadar söylerim, olay çıkartırım. madem evlilik kurmuş, önce size değer vermeli. anne baba bunlar hepsi sonradan gelir. ben kendim içinde aynı şeyi yapıyorsam -ailemden önce ona öncelik veriyorsam, olması gereken de bu bence - o da aynı şeyi yapmalı, yapmazsa işte böyle huzursuzluklar çıkar çünkü.
velhasıl kendi kendine anlamasını beklemek yerine onun bunu kabul etmesini sağlayın. zor kullanarak ya da güzel sözle, amacınıza ulaşıncaya kadar susmayın ama
düşüncemde bi yanlışlık olduğunu haliylede kurtulmayı düşünmüyorum.bi erkek annesinin yanında karısını salamıyo tavırlarına girerse kim olursa olsun bu davranışa kırılır.sizinde niye böle bişey söylediğinizi anlamış değilim.sonuçta hepimiz burda dertlerimizi paylaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?