arkadaşlar beni bilen bilir evlenelı bugun tam 1 ay oldu cekmediğim kalmadı sankı 10 15 daha uzun yıllardır evlıymısım gıbı hissediyorum yani bu işin bir kitabıda yok ki alıp okuyasın tek şey tecrübe ahh zamanında buradakı arkadaşlarım evlenme dedi ama işte umut belası bu forumda kilitli kaldım sizde olmasanız yapayanlızım kimse arkadaş akraba kımse yok kocamda sağolsun cektırmedıgını bırakmıyor dugun gunumden benı evlılıgımızın ılk gunu benı hayvan gıbı ayagıyla ıterek uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dıye daha neler neler evde ıse hep ıs buyuruyor bana sunu yap bunu yap getır götür cop kovasına poset koy pasta borek yap bıde becerıksız oluyorum aılesını aramaya zorluyor annemı aradın mı abıı aradınmı dıye ama bızımkılerı takmıyor bıle aılelerımız uzakta bayramda bıle orada 5 gun bızde 3 gun kalacagız ılk o tarafa gıdılecek onu bıle bırak evde tv de bıle hakkım yok hep onun ıstdegı ac ya da haber acık olacak ben acsam hemen cevırır kızsam kavga cıkar dırdır edıyo olurum ben bıktım bir ayda PİŞMANIM ve ıçim köz gibi yanıyor içimde kin birikiyor hıc boyle hıssetmedım ama ıcımde ılk defa öç alma isteği oluştu yani hürrem gibi yavaş yavas kendime bağlayıp bırakıp gitmek istiyrum pişman olsun benim gibi üzülsün canı yansın istiyorum bu sadece filmler de mi olur? tecrübeli bayanlar açık söylüyorum o kadar sinirliyim ki bu adam köle gibi olsun ettiğini bulsun istiyorum ve bu kocası sakın her dediğini yapan hanımlara maşşal diyorum nasıl başarıyorlar bunu yok mu bunun bir yöntemi