• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocayı yönetmenin yolları

Teşekkür ederim tatlım:16:

Ben de sunu söylemeye calısıyorum. BU iş şirket yönetmeye benzemez. Adam karısını yönetiyo kadın yönetim el değiştirsin istiyor. Olmaz ki... Ortak noktada buluşmak şart.....

Adam öküz, ona hem fikiriz. Benim kimseyle polemik yaratma çabam olamaz ama nedense üyeler benimle ikili diyaloga girmeye bayılıyor. Lütfen ithamlarınızı tüm yorumlarımı okuyarak yapın.

Saygılar.

Şahsınıza yönelik bişey yok çünkü sizi tanımam ve yazılarınızı takip etmem diğer kişiler sizinle ikili diyologlara girmişmi onuda bilmem ama diğer yorumunuzla bana yaptığınız açıklayıcı yorum birbirinden anlam olarak farklı. Çünkü benim alıntı yaptığım konuda direk konu sahibine kızmışsınız benimde burda demek istediğim kadın zaten acılar içinde bizde ona hemcinsi olarak moral vereceğimize adamın bütün yaptıklarını boşverip kadına yönelik saldırı başlatıyoruz. Burda bu gibi yorum yapan malesef çok. Yönetenide tabiki yönetme çabasına girerler...Saygılar benden,

Sana olumsuz yazanlarla --önceden konunu bilip laf söyleyenleri bir kefeye koyma lütfen...

Satırları gözünü ve kalp kapılarını açarak oku...

Ben yazdıklarımı eşinin sana olan tavırları ve senin tüm bunlara karşı istedgini çözüme odaklanan yazanlardanım...

Seni ilk sabahında ayagıyla itikleyerek kaldıran bir adama haddini bildiripde napıcaksın dedik sadece...

Öyle bir eş ki seni sindirmek -aşağılamak için kullandıgı örneklere bak. iki kadına bir erkek şahitliği vs vs...

Hangi hoca yazmış hangisi çevirmiş...Gelsin anlatsın külahıma.Biz Atatürk ün Cumhuriyetinde eşit şartlarda yaşıyoruz çok şükür.Burası Arabistan değil...

Kimse sana ohhh olsun deme hakkına sahip degil.SANIRIM KIZILAN ŞEY SANA ÖNCEDEN SÖYLENDİGİ HALDE ÖNLEM ALMADIGIN --ŞİMDİDE BEN BURADAN NASIL KURTULURUMDAN ÇOK BU ADAMLA DEVAM EDEYİM AMA BURNUNU NASIL SÜRTERİM MANTIĞIYLA SORU SORDUGUN İÇİNDİR.

Aslan kesilmek demişsin ya...Eşine kesil...Burada yazana çizen çoğu zaman sert ifade eden,bazen haddini aşan kişilere ne yapsan HAYATIN DEĞİŞMEYECEK.Enerjini ,aklını,fikrini,ruhunu boşuna yorma...

Üniversite okumuş,10 yıl boyunca SEVGİN İÇİN MÜCADELE ETMİŞ,ama bir arpa boyu değişiklik yaşamamış-yaşatamamışsın...

Satırlarımın özü şudur ki...HAYATINA SADECE SEN SAHİP ÇIKABİLİRSİN.NE EŞİN ,NE AİLESİ KENDİSİ OLMAKTAN VAZ GEÇMEYECEK...HAYATTA DEĞİŞTİREBİLECEGİN -GELİŞTİREBİLECEGİN TEK İNSAN ''SENSİN''
O YÜZDEN RUHUNA ,BEDENİNE,GENÇLİĞİNE SAHİP ÇIKMALISIN! AİLENE ANLAT DURUMU...AÇ DAVANI...AYIR HAYATINI...ANCAK BU ŞEKİLDE TAZELENİR VE YAŞAMAYA BAŞLARSIN.

O adamla hayat geçmez...10 yıl sana yeterince şey anlatmalıymış...

Dilerim doğru şekilde çıkarsın buradan.ama had bildirerek çıkmak HAYAL...,

Allah yardımcın olsun

kızlar dualarınız yorumlarınız sayesinde küçükte olsa bir gelişme oldu işin özü özgüvendeymiş galiba dik durdum dün akşam ufak şeyler dışında getir götür yapmadım vee asıl olan ne biliyomusunuz bu söylenir mi bilmiyorum ama dün erken yatalım dedim eşime oda yorgunum yarın falan dedi bende sinirlendim bir baktım adam kuzu kesildi çok şaşırdım ama belli etmedim sert davrandım canım bitanem ben senle çok mutluyum hergünüm mutlu demeye başladı sen mutlumusun dedi cevap vermedim sarılıyo opmeye çalışiyor bende mutsuzluluklarım var dedim aılemle gorusturmuyosun falan dedım hallederız dedı dahada şaşırdım aslan kesilirdi normalde ben gene yüz vermedım ben yatıyorum dedım gıttım yattım 1 saat sonra geldı ortalıgı toplamış lavobo tıkanmıştı tamir etmiş uyandırdı bak falan dıye ben sert davrandım batırdığı yerlerı temızledı ben ellemem dedım sora kusura bakma uykunu boldum falan dedı cevap vermedım baktım sarılıyo sankı ıcıne sokcak benı sabahta bugun ıs yapma yat dinlen yuruyuse gıt falan dıyo şaşırdım bu adamda bu potansiyel var çunku adamın karakteri oturmamış ailesi çok kolay etkiliyor hemen mesela adamın yıllardır savunduğu bir düşünce vardı abısı bır laf dedı hooop herşey silindi abisinin dediğini diyo bu adamda bu potansiyel var arkadaşlar hayırlısı bakalım aldığım karar ise dün kendi kendime dik duracağım bu sene kpss kazanacağım ve ne istersem kazandıktan sonra onu yapacağım bu seneyi kendi özgüvenime ve çalışmaya ayıracağım herşeyin hayırlısı herkese teşekkür ederim Allah razı olsun hayır duası olanlara Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun herkesin gönlünden geçenleri hayırlısıya versin

Son düzenleme:
herşey yavaş yavaş yoluna giriyor sevindirici bir durum..:nazar:
eşiniz de sizi seviyor size kıyamıyor.. ama demek ki çevresindeki kişilerden çok etkileniyor..
inşallah herşey daha da iyi olur..

ayrıca eşinize o kadar sert davranmanıza da biraz üzüldüm yazık adamcağız süt dökmüş kedi gibi olmuş, tamam hayatım tamam bitanem durumuna gelmiş ne güzel olmuş tabi size yaptıklarından sonra ama sizde çok şımartmadan biraz daha mı ılımlı olsanız acaba :29:

Canım sen doktora gittin mi?
Belki de ilk gecenin intikamını alıyor kendince...

Eşlerimiz birbirine benziyor ama senin eşin gönlünü almaya çalıştığına göre benim ki daha öküz. Hayatta gönül almak nedir bilmez. hatta en ufak karşı çıkışımda bana kapının yerini gösterir. Ailesinin sözü söz benim sözüm dırt... Ailesinin her daim gönlü hoş edilir benim hayallerim dırt. Benden daha şanslı olduğun kesin...

herşey yavaş yavaş yoluna giriyor sevindirici bir durum..:nazar:
eşiniz de sizi seviyor size kıyamıyor.. ama demek ki çevresindeki kişilerden çok etkileniyor..
inşallah herşey daha da iyi olur..

seviyor ama köle yerine koymaya kalktı demek ki dik durmak lazım bu adam milletine illa adamı cadı arsız ne hallere sokuyolar kişiliğim olmadığı halde ama ezilmemek için bir yol şart bana ama kafamı karıştıran bişey var bu adam birden bire oldu ben şey olsun dedim yorgunum dedi bana sonra böle süt dökmüş kedi oldu aradı hatta bugün napıyosun dinlen falan diye acaba bu adamın cinsellikle bir sorunu mu var zaten ya haftada ya da 2 haftada bir olıyor kendini eksikli mi hissetti acaba daha 1 aylık evliyiz yani ne biim şükür duaların da etkisi diyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Canım sen doktora gittin mi?
Belki de ilk gecenin intikamını alıyor kendince...
gittim ama ona söylemedim çünki o kadar ısrarıma gelmedi raporda vermedi doktor hala gelebilir tam olmamış dedi saat 7 yönunde cok kucuk yırtık orada kılcal damar olmaması çok muhtemel dedi bilmiyorum artık intikam mı almaya kalktı ama artık bitti inşallah katlanmıcam

canımilk once allahn yardımcın olsun cok zor yasadıkların ilk once ne olursa olsun esler arasında saygı sart birbirinize helede saygınız icten olmalı severek evlendin herhalde evet haklısın aynı evin icinde yasayınca her insanın farklı yonleri ortaya cıkabiliyor bu dogal bı durum evlilik cok farklı sorumlulugu cok olan birliktelik
bende yeni evliyim sukurler olsun normal hersey sen yınede yuvanı ayakta tutacak seyler dusun karsına al konus cocuk felan acele etme ama yinede ayrılıgı unut allah hayırlısını versinn herseyin :14::14:

seviyor ama köle yerine koymaya kalktı demek ki dik durmak lazım bu adam milletine illa adamı cadı arsız ne hallere sokuyolar kişiliğim olmadığı halde ama ezilmemek için bir yol şart bana ama kafamı karıştıran bişey var bu adam birden bire oldu ben şey olsun dedim yorgunum dedi bana sonra böle süt dökmüş kedi oldu aradı hatta bugün napıyosun dinlen falan diye acaba bu adamın cinsellikle bir sorunu mu var zaten ya haftada ya da 2 haftada bir olıyor kendini eksikli mi hissetti acaba daha 1 aylık evliyiz yani ne biim şükür duaların da etkisi diyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun

evet insanda insana değişiyor hal ve hareketler sen nasıl yola getiriyorsan öyle devam et canım inşallah herşey yoluna girer .
olabilir belki de kendini yetersiz hissettiği için olabilir...
sen biraz tavır yapınca da öyle kaldı orta da daha yeni evlisinz bu konuları aşabilirsiniz..
böyle iyi davrandığı zamanlarda eşinizle konuşmayı denediniz mi?

arkadaşlar beni bilen bilir evlenelı bugun tam 1 ay oldu cekmediğim kalmadı sankı 10 15 daha uzun yıllardır evlıymısım gıbı hissediyorum yani bu işin bir kitabıda yok ki alıp okuyasın tek şey tecrübe ahh zamanında buradakı arkadaşlarım evlenme dedi ama işte umut belası bu forumda kilitli kaldım sizde olmasanız yapayanlızım kimse arkadaş akraba kımse yok kocamda sağolsun cektırmedıgını bırakmıyor dugun gunumden benı evlılıgımızın ılk gunu benı hayvan gıbı ayagıyla ıterek uyandırdı kalk kahvaltı hazırla dıye daha neler neler evde ıse hep ıs buyuruyor bana sunu yap bunu yap getır götür cop kovasına poset koy pasta borek yap bıde becerıksız oluyorum aılesını aramaya zorluyor annemı aradın mı abıı aradınmı dıye ama bızımkılerı takmıyor bıle aılelerımız uzakta bayramda bıle orada 5 gun bızde 3 gun kalacagız ılk o tarafa gıdılecek onu bıle bırak evde tv de bıle hakkım yok hep onun ıstdegı ac ya da haber acık olacak ben acsam hemen cevırır kızsam kavga cıkar dırdır edıyo olurum ben bıktım bir ayda PİŞMANIM ve ıçim köz gibi yanıyor içimde kin birikiyor hıc boyle hıssetmedım ama ıcımde ılk defa öç alma isteği oluştu yani hürrem gibi yavaş yavas kendime bağlayıp bırakıp gitmek istiyrum pişman olsun benim gibi üzülsün canı yansın istiyorum bu sadece filmler de mi olur? tecrübeli bayanlar açık söylüyorum o kadar sinirliyim ki bu adam köle gibi olsun ettiğini bulsun istiyorum ve bu kocası sakın her dediğini yapan hanımlara maşşal diyorum nasıl başarıyorlar bunu yok mu bunun bir yöntemi

siz daha cicim aylarinin basindasiniz ya bu nasil bi Adam itekliyor ilk gunden ev islerine varana Kadar karisiyor
benim esimde der hayatim canim istiyor sutlac yasana diye ama onu yap bunu yap demez hergun telde konustugumuzda aksama ne yemek var diye sorar illa su yemek olsun demez hep haber seyretmek ister ama kumandayi goremiyorki :9:biraz syreder askim yeterya derim alip acarim diziyi hatta 3saat Kadar once bi program vardi tvde kumandayi istedi acti bende pcyi aldim pcden dizi actim kendini veremiyomus pcnin sesinden gitti kulaklik buldu bununla seyredermisin dedi olur dedim erkegin icinde canim hic kendini yipratma eger azcik dahi icinde olsa zaten her erkegin davranmasi gerektigi gibi davranir yani esin pekde duzelcekmis gibi gozukmuyor sadece kendini daha cok yipratirsin

Back
X