Kocayla delirmeceler

Kizlar hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin dr gittim.serum ilac vs yazdi agir geciriyorsunuz daha kotu olursaniz acile gelin yatiş yapalim dedi.kocadaya trip atacak halim bile yok inanin.soyliemi soledim anladi mi hayir.yakininizi cagirsaydinuz diyen olmus kimsem yok ailem uzak.eşimde cok lazim degil gittim geldim ennkisa sürede toparlanmaya bakicam artik.o hasta oluncada ben bole yapicm gercekten.3 yillik evliyim bu kadar dusuncesiz bi hareket gormemistm insanlar zamanla bile zor taniyor demek napalm.

Geçmiş olsun acil şifalar küçüğe bulaşmamasını dilerim

10 da gelmesi gereken adam gece 3 te geliyor.Allah Allah.Önemli bir işi olsa dicem tamam.Tam tersi adam gezmeye eğlenmeye gitmiş.Ve ateş 40 derece.Eşinin halini bildiği halde neden 3 te gelmiş.Sordunuz mu?Alkol felan kullandıysa belki ondandır.Siz yinede güzel güzel konuşun

10 da gelmesi gereken adam gece 3 te geliyor.Allah Allah.Önemli bir işi olsa dicem tamam.Tam tersi adam gezmeye eğlenmeye gitmiş.Ve ateş 40 derece.Eşinin halini bildiği halde neden 3 te gelmiş.Sordunuz mu?Alkol felan kullandıysa belki ondandır.Siz yinede güzel güzel konuşun
Evet kendi arabasiyla gitmemis diyeymis oyle soledi yani geldi yemek yapti bana yedirdi cocukla ipgileniyor uzatmadim bende

40.5mi? o ateste siz evde degil acilde olmalisiniz. Gecenin 3unde eve gelmek ne ya. Dunyayi dagitirim ben. Hele hastaysam kocam elimden kurtulamaz ...

Erkeklerin klasik dusuncesizligi. Bazilari odun geldi odun gidecek malesef. Yerinizde olsam uzatmazdim anlasa bile bunun etkisi uzun surmeyecek tecrubeyle sabittir. Enerjinizi bosa tuketmeyin sizde onu onemsemeyin.

Back
X