Kocayla delirmeceler

Kötü olmuş. Tavır yapın anlasın hatasını. 10 da gelicem deyip 3 te gelmesi hepten sinir bozucu.

hastaysanız gitme deseydiniz. hem git demişsiniz hemde adamın burnundan getirmişsiniz.

İzin verirken de hastaysan vermeseydin keşke "hastayım çocukla ilgilenmen gerekebilir sonra gidersin" deseydin.
Eşin ayarsız demek ki. Malesef huyunu biliyorsan dediğim gibi önceden yönlendir. Sonradan sinir küpü olma.
İnanmaz diye mi fotoğraf attın ona?

Bir insan nasıl eşi o kadar hastayken üstelik bir de küçük çocuk varken keyif yapabilir? Ne yiyor, ne karıştırıyorlar bunların içtiklerine anlamıyorum? :sinirli:
Benim eşim bana yapsa sanırım uzun süre iletişim kurmam, ihtiyaç duymam..

Bu ilkti bende anlamadim konusmadigim icin soramadimda haliyle.kalkip ise gitti aramadi da su saat oldu hala sinirliyim sinirli

Başka problemleriniz de mi var?
Yani normal bir çift eşi hastayken böyle vurdumduymaz olmaz..

Neden size böyle davranmasına izin veriyorsunuz. Eşler birbirine değer vermeli. Benim ateşim 37 olsa eşim acile gidelim diye tutturur. Migrenin var geçenlerde atak geçirdim işten cik tim hastaneye iğne vurunmaya gittim işten izin alıp geldi hastaneye şaşırdım altı üstü 1 iğne. Ama o da hasta olunca elimden ne gelirse yaparım bence eşler böyle olmali

Bu mevzuyu tüm kadınlar adına uzat mümkünse. Adamların burnu akar milli seferberlik ilan edilsin isterler. Kadınlar 40 derece ateşle ilgi görmek, dinlenmek şöyle dursun üstüne bi de çocukla tüm gece yalnız kalırlar. El insaf :sopa:

Bence çok haklısnız eşiniz çok bencillik etmiş ..
Çok geçmiş olsun bir dönem eşimde sizin gibi olduydu iyi bilirim çok ağır geçiyor..
Birde bebeginiz var.. hadi olmasa idare edilebilir arada sırada olan bir şey miş
siz böyle rahatsız iken dışarı cıkması hata ben hiç çıkarmazdım..
Benim eşim böyle yapsa ki yapamaz burnundan fitil fitil getirirm
suratına bakmam sonrada herşeyi takır takır yüzüne söylerim. birdaha da asla benden öyle bir anlayış bekleyemez..
size de yazık. boşverin eşlere bile iyilik yaramıyor..
ayrıca saat 3 de eve gelmek neymiş ya ? lütfetmiş beyimiz en kıymetli değer li arkadaşı bile sizi bu durumda tek bırakacak kadar öncelik li olamaz olmamalı .. s

Merhabalar hepinize
Hemen konuya girmek istiyorum sinir küpüyüm şuan
Bugün koca kişisi arkadaslariyla disari cikmak istedi tmm dedim.bu arada fena tonsillitim ama ayakta duruyorum.neyse gitti bey efendi ben 2 saat sonra titremeye basladim atesim 40.5 whatsapptn derecenn goruntusunu attm.
Gelicem canim yazmis buraya kadar sorun yok
Gelirken pastil almasini soyledim tmm dedi
Gelmesi saat 3 u buldu 10 da gelecek adam geldi 3te tabi sansima benim kız uyumadı o saate kadar.kötüyüm diyede aradım bu arada.çocuk uyusa yine tamam perisan oldum gelene kadar geldi tabi bakmadm yüzüne biraz konusmaya calisti yatti uyudu.ilk defa bu kadar hastayim o da ilk defa bu kadar gecikiyor insan karisi evde hastayken nasi eglenir disarda anlamiyorum.haksiz miyim aglamaktan perisan oldum.uzatasım var durumu anlasin diye
Tonsilliti çeken bilir canım havale bile geçirebilirdin bu durumda. Benim eşim ben tonsillit olduğumda başımdan ayrılamaz. Bu hastalık öyle basit bir şey değil çünkü. Göster tepkini. Nasıl tehlikeli bir durumdayken yalnız olduğunu anlat. Gezmesi bu durumdan daha önemli olamaz

Merhabalar hepinize
Hemen konuya girmek istiyorum sinir küpüyüm şuan
Bugün koca kişisi arkadaslariyla disari cikmak istedi tmm dedim.bu arada fena tonsillitim ama ayakta duruyorum.neyse gitti bey efendi ben 2 saat sonra titremeye basladim atesim 40.5 whatsapptn derecenn goruntusunu attm.
Gelicem canim yazmis buraya kadar sorun yok
Gelirken pastil almasini soyledim tmm dedi
Gelmesi saat 3 u buldu 10 da gelecek adam geldi 3te tabi sansima benim kız uyumadı o saate kadar.kötüyüm diyede aradım bu arada.çocuk uyusa yine tamam perisan oldum gelene kadar geldi tabi bakmadm yüzüne biraz konusmaya calisti yatti uyudu.ilk defa bu kadar hastayim o da ilk defa bu kadar gecikiyor insan karisi evde hastayken nasi eglenir disarda anlamiyorum.haksiz miyim aglamaktan perisan oldum.uzatasım var durumu anlasin diye
sizde hasta hasta ne yolluyorsunuz adamı anlayışında fazlası zarar..
ben olsam normaldede yollamam adam dedıgın gece evınde olacak ben karsıyım yok arkadas markadas gece 3 e kadar takılmak nedır ya senın karın var cocugun var ustune karın hasta cocuga bakacak bırı lazım ben olsam zırt pırt arar gel eve cocuga bak benıde bır hastaneye gotur derdım rahat bırakmazdım..

Sürekli yaptığı birşey değilse çok ta büyütmemek lazım cunku onu dert et bunu dert et sorun yumağına dönüşüyor evlilik tabiki tavrinizi koyup kirildiginizi net söyleyin ama buyutmeyun fazla

Surekli yaptigi birsey degilse diye yazmis herkes de ben anlamadim. Bu kadin da surekli hasta olmuyor ki adam da surekli o hastayken disarda olsun. Bi hastalik aninda da yanimizda olmayacaklarsa, gelip hastaneye goturmeyeceklerse ne halta yariyorlar? Whatsapptan derecenin resmini atmak bana da cirkin geldi. Arti o kadar yuksek atesim ciksa whatsappla falan ugrasmam direk ararim gel beni hastaneye gotur cok fenayim diye. Ama tabi sizin esinizle diyalogunuz nasildir bilemeyiz. Belki aradiniz ama adam orali olmadi, inanmadi falan, o zaman siz de inansin diye whatsapp resmi atmis olabilirsiniz birsey diyemem. Ama bu durumda da sizi umursamayan adama derecenin resmini atacaginiz yerde bir yakininizi arayip hastaneye gitseydiniz daha iyi olurdu. Ben olsam bu kocaya dil dökecegime, gider komşumdan rica ederdim hastaneye goturmeleri icin. Utanmasi gereken esiniz.

Şimdi normalde çocugunuz olmasa, bence derecenin görüntüsünü atmak filan, ne bileyim biraz lüzumsuz. Erişkinlerin ateşinden nolcak, alın parolunuzu yatın uyuyun derdim. Ama çocuk varmış. Birinin çocukla ilgilenmesi gerek ve bu kişi siz değilsiniz. Hem çocuğa bulaşır hem de o ateşle ayakta durmak bile zor. O yüzden dışarı çıkmaması gerekirdi, çıktıysa da erken dönmesi gerekirdi. Bencillik etmiş.

Kizlar hepinize tesekkur ederim yorumlariniz icin dr gittim.serum ilac vs yazdi agir geciriyorsunuz daha kotu olursaniz acile gelin yatiş yapalim dedi.kocadaya trip atacak halim bile yok inanin.soyliemi soledim anladi mi hayir.yakininizi cagirsaydinuz diyen olmus kimsem yok ailem uzak.eşimde cok lazim degil gittim geldim ennkisa sürede toparlanmaya bakicam artik.o hasta oluncada ben bole yapicm gercekten.3 yillik evliyim bu kadar dusuncesiz bi hareket gormemistm insanlar zamanla bile zor taniyor demek napalm.

Back
X