- 1 Aralık 2011
- 3.496
- 5.010
- 36
Kızlar merhaba. Geçtiğimiz perşembe günü eşim buzluğa koyacağım dediğim ama koymayı unuttuğum çok sevdiği bir şeyin bozulmaya başladığını görüp biraz atarlandı ve çok ama çok saçma bir şekilde o günden beri çok gerekmedikçe konuşmuyoruz. O günü zaten kendisi çocuk gibi küs geçirdi. Ertesi gün sabah erken işe gideceği ve bebeğimiz sık uyandığı için o gece salonda yatacakti. Normalde asla öpmeden yatmaz. Lavabodan bir çıktım ki beyimiz yatmış. Ertesi sabah uyandığında muhtemelen bebeğin sesini duyup uyandığımızı anlayıp odaya geldi. Bebeği öptü,sevdi,biraz oynadı sonra uzanıp beni yanağımdan öpmeye yeltendi bende izin vermedim. Gece öpmeden yattın şimdide öpme gerek yok dedim. Dün sinirliydim dedi. İyi bugünde ben sinirliyim dedim bişey demedi ve biraz daha oğluyla oynayıp hazırlanmak için tripli bir şekilde kalktı çıktı odadan. Sonrada işe gitti. O günden beri buz gibiyiz. Bu arada bi ara onun bel fıtığının tutmasindan,sonrasında iş için bir süre şehir dışında olmasından ve sonrada ailecek korona olmamızdan dolayı en son 1 ay önce birlikte olabildik. Sırf bu sebeple bile küslüğü uzatabiliyor olmasına inanamıyorum. 2 gündür evde ama asla bir hamlesi yok. Bişey desem muhtemelen sen benimle konuşmuyorsun diyecek. Eskiden olsa direk ben alttan alırdım. Küs olmaktan nefret ettiğim için lanet olsun diyip adım atardım ama bu sefer bana da geldiler tutuyorum kendimi. Tutuyorum da nereye kadar böyle gidecek delirmek üzereyim. Aşırı üzgün ve sinirliyim ama yumurtlama donemi midir nedir hormonlarım tavan yaptı. Son ilişki üzerinden de 1 ay geçti diye beynime vurdu iyice ve bu bende ekstra bir sinir yaptı. Pimi cekilmis bomba gibiyim. Kırk yıl düşünsem ilişkiye giremiyorum diye sinirlenecegim de aklıma gelmezdi bu arada,değişik bir şey oldu bu ay bana şaka gibi Bana bir fikir verin ne yapayım? Laf sokayım belki öyle konusuruz diyorum ne diyeceğimi bilmiyorum. Bişey olmamış gibi yanaşmak haliyle içimden gelmiyor. Keçi inadı vardır kendisinde bu arada. İnat etti mi adım atmaz.