Kocim beni anlamiyo[o

Sema marasli bi kitabinda yazmis ki diyelim ki cok istediginiz bi ayakkabiyi aldiniz esiniz buna tepki gosterdi birakin gostersin tepkisini siz ayakkabiyi aldiniz istediginizi yaptiniz esiniz de soylenmek istiyo birakin soylensin sizin isteyip elde ettiginiz sey degisecek degil ama esiniz sadece soylendigiyle kalacak

erkeklerin ve kadınların gerekli anlayışı farklıdır

hatta bir kadın benim 30 çift ayakkabım var demişti kocası asla yoktu dedi kavga çıktı,

durun dedik sakin olun onun var dediği ile senin yok dediğin aynı şey değildir

ve evet sonunda adam cidden varmış ya dedi

kadın terliğini bile sayıyor ayakkabı diye adama göre deri topuklu vs olmayan şeyler ayakkabı değil

bakış açısı farklı

o nedenle kızıp küsme

ama bir de eşinin olduğu yerden bak bebek geliyor tek maaş para yetirme derdi var

senin ihtiyaç olduğu için değil, sıkılıp intikam almak için aldığını mı düşünüyor acaba

bir de ne aldın ki merak ettim

Bu tarz adamlar için bir söz var... sofraya bir tabak fazla geliyorsa o kaşığı kıracak diye. İmkan varsa çalış yoksa da otur doğru düzgün konuş.

Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?
oku oku oku çalış çalış çalış üç kuruş eve ekmek sokan adamın eline bakma yavrucum.

Ya
erkeklerin ve kadınların gerekli anlayışı farklıdır

hatta bir kadın benim 30 çift ayakkabım var demişti kocası asla yoktu dedi kavga çıktı,

durun dedik sakin olun onun var dediği ile senin yok dediğin aynı şey değildir

ve evet sonunda adam cidden varmış ya dedi

kadın terliğini bile sayıyor ayakkabı diye adama göre deri topuklu vs olmayan şeyler ayakkabı değil

bakış açısı farklı

o nedenle kızıp küsme

ama bir de eşinin olduğu yerden bak bebek geliyor tek maaş para yetirme derdi var

senin ihtiyaç olduğu için değil, sıkılıp intikam almak için aldığını mı düşünüyor acaba

bir de ne aldın ki merak ettim
An e alicam telefonumun kabi yoktu 10 liraya onu aldm.normalde pantolon giymiyorum etekler olmadigi icin pantolon aldm hastaneye falan giderken giyiyorum oda 10 lira.bide sal aldim 20 liraya baska bisey almadim.zaten bebegimizin ihtiyaclarini aldik sadece besik kaldi.

Sema marasli bi kitabinda yazmis ki diyelim ki cok istediginiz bi ayakkabiyi aldiniz esiniz buna tepki gosterdi birakin gostersin tepkisini siz ayakkabiyi aldiniz istediginizi yaptiniz esiniz de soylenmek istiyo birakin soylensin sizin isteyip elde ettiginiz sey degisecek degil ama esiniz sadece soylendigiyle kalacak
Aynen yaa cok haklisin

Ne cimri adamlar var ya
Allah sabir versin
30lik ozenmissin almissin
Hic mi bisey almican saka gibi
Kendine hic almiyor mu bisey
Insan hic mi ozendigi bisey alamicak
Bencede dogumdan sonra igne oyasina devam edin ins
Boleleri degismezde:63:

Ya kizlar calistirmiyorsa karisina bakmali paranin lafini etmemeli diyorsunuz da, anlamiyorum bu kocalariniz neden calisip calismamaniza karar veriyor ki? Bu sizin kendi karariniz degilmi? Ne haddine yani calismani istemiyorum demek? Boyle biri ciksa karsima direk elerim zaten. Bi birey oldugunuzu unutmayin ya! Siz onun bunun kuklasi / kölesi degilsiniz!!!
Su kocalarinizi tepenize cikarmayin artik.

Valla bi deniyim bunu ama para hesabini surekli yapariz ne aldigim cikar ki.

Eger kucuk meblaglarda bisey alacaksaniz ev icin alisverise ciktiginizda alin eger yuksek meblaglarda bisey alacaksaniz yine ihtiyac alisverisine ciktiginiz zamanlarda uc bes kenara atin para biriktirin

Tecrube konusuyooorrr ben de yeni kesfettim bunu

Sonucta marketten ekmek sut yumurta vs aldim su kadar tuttu su kadar verdim su kadar kaldi diye ince ince hesap vermiyosunuzdur

Ne cimri adamlar var ya
Allah sabir versin
Kendine hic almiyor mu bisey
Insan hic mi ozendigi bisey alamicak
Bencede dogumdan sonra igne oyasina devam edin ins
Boleleri degismezde:63:

Ne cimri adamlar var ya
Allah sabir versin