- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
30 lira nedir ben hergün 100 150 arasi harciYorum. esim hic birsey demez. cimrimis bayaga cekilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Severek olduneden o yaşta evlendiniz?
Gecen sene cimri degildi.bu sene oldu30 lira nedir ben hergün 100 150 arasi harciYorum. esim hic birsey demez. cimrimis bayaga cekilmez
aynen katiliyorum. birde su klassik laf calistirmiyor. calistirmiyorsa sizin ihtiyacinizi karsilmak zoruna lafim konu sahibine. 30 tlin lafina eden adamdan bir halt olmazCalistirmazsa 30 liranin hesabini yapmicak ..
Bi de nerede buluyorsunuz bu adamlari
Soyleyinde gitmeyelim o yere ..
Calisma ,okuma git elin adaMinin elinde ne verirse onunla yetin
Karin tokluguna evcilik oyna
Bu mudur sizin hayattaki varolus amaciniz ?
Olmaz derken hangi konudaaynen katiliyorum. birde su klassik laf calistirmiyor. calistirmiyorsa sizin ihtiyacinizi karsilmak zoruna lafim konu sahibine. 30 tlin lafina eden adamdan bir halt olmaz
hayırlı olsunSeverek oldu
Sagolunhayırlı olsun
Peki ben napim arkadaslar siz soyleyin
Madem çalışmana izin vermiyor, bu kadar ezik olma. Nasıl alışırsa öyle gider.Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?