Kocim beni anlamiyo[o

Calistirmazsa 30 liranin hesabini yapmicak ..
Bi de nerede buluyorsunuz bu adamlari
Soyleyinde gitmeyelim o yere ..
Calisma ,okuma git elin adaMinin elinde ne verirse onunla yetin
Karin tokluguna evcilik oyna
Bu mudur sizin hayattaki varolus amaciniz ?
aynen katiliyorum. birde su klassik laf calistirmiyor. calistirmiyorsa sizin ihtiyacinizi karsilmak zoruna lafim konu sahibine. 30 tlin lafina eden adamdan bir halt olmaz

Hem çalıştırmam hem 3 kuruşun hesabını sorarım. Kusura bakma ama eşin tam bir odun. Şöyle erkekleri duyunca gırtlaklarını sıkasım geliyor. Sizlerde baştan her şeye müsaade ediyorsunuz, çalıştırmazsa evimde otururum... Al işte böyle 3 kuruşu başına kakarlar.

Çekeceksin bu adamı başka çaren yok..

18 yaşında evlenmişsen, hemen de hamile kalmışsan ,okumamışsan, çalışmana bile izin verilmemesine sesin çıkmıyorsa çekeceksin.

Sihirli değnek yok hayatta maalesef ...

Mesleğin ne ? Çok iyi bir kariyerin varda adam mı engel oluyor buna ? Tabikide hayır..
Ne işin yapacaksın diye düşünüyordur adam.. Sonrada kocam beni çalıştırmaZ,beni yerler edaları.. Ahh ahh..

Kendisinin yaptıgı harcamalara aynı tepkıyı koy.. Size soyleyecek olursa aynı seyı bana da yapmazsan bende sana bundan sonra tek laf etmem dersın..

Bu arada evden calısabılecegın seyler bulmaya calısın ufak tefek el ıslerı falan fılan..

kardeşim var senin yaşında çok üzüldüm bir an onu senin yerine koydum da o kocanı boğazlayasım geldi..

ama senin ailene demeli tüm lafları..
Allah yardımcın olsun ne diyelim..

Arkadaslar actigim konudan biliyosunuz.esim koye gitmisti onu ozkemistim kusmustum faln.o yokken carsya ggezmye gittim arkadasmla tabi esim bilio bunu ve kendime bikac bisey aldim 30 liracik harcadm bana gereksiz dedi aldiklarin dedi.her yaptigima oyle yapmasaydin böyle yapmasaydın dedi bende beni anlamiuosun benm hevesimi kiriyosun dedim kustum ve suan kusuz.hep kendini hep hakli goruyo.napiyim ben ?
Madem çalışmana izin vermiyor, bu kadar ezik olma. Nasıl alışırsa öyle gider.
Sen beni anlamıyorsun, kırıyorsun diye mızmızlık yapma. Kırk yılda bir çarşıya çıkmışım, canım istemiş almışım: Gerekli ya da gereksiz, bana 30 Liranın lafını etme de.

Back
X