- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
Arkadaslar esimle kusuz o suclu ama kabul etmiyor napmaliyim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HerhaldeKonu sahibinin tarzı böyleyse demek...![]()
Allah başka dert vermesin. Insanlar neler ile uğraşıyorlar. Tek sıkıntn bu olsunEsim dizikolikte dizi yuzinden kavga ettik.haftanin 4gunu dizisi var ben ona saygi duyarim onunla birlikte sevmesigim dizileri izlerim hic belli etmem.gecen onun dizisi bitti reklama girdi bende reklam bitinceye kadar kendi dizimi actim.sonra izlerken ben guzel guzel izlerken surekli ac bi kanali ac bi dedi bitti dedi surekli laf soyledi bende kizdim.ben sana boyle yapiyomum diye kustuk sucunuda kabul etmiyor.
Ucuz yollu ikinci televizyon satın alsanız...Esim dizikolikte dizi yuzinden kavga ettik.haftanin 4gunu dizisi var ben ona saygi duyarim onunla birlikte sevmesigim dizileri izlerim hic belli etmem.gecen onun dizisi bitti reklama girdi bende reklam bitinceye kadar kendi dizimi actim.sonra izlerken ben guzel guzel izlerken surekli ac bi kanali ac bi dedi bitti dedi surekli laf soyledi bende kizdim.ben sana boyle yapiyomum diye kustuk sucunuda kabul etmiyor.
Boşanın televizyonun velayetini de sen al, görsün gününü kocin!Esim dizikolikte dizi yuzinden kavga ettik.haftanin 4gunu dizisi var ben ona saygi duyarim onunla birlikte sevmesigim dizileri izlerim hic belli etmem.gecen onun dizisi bitti reklama girdi bende reklam bitinceye kadar kendi dizimi actim.sonra izlerken ben guzel guzel izlerken surekli ac bi kanali ac bi dedi bitti dedi surekli laf soyledi bende kizdim.ben sana boyle yapiyomum diye kustuk sucunuda kabul etmiyor.
Şu kadınların erkekleri bir yetişkin insan tipi gibi görmeyip pamuklara sarıp sarmalayıp saçma hale getirip sonrada ellerindeki ürüne bakıp çıkardıkları mamülden dolayı kendilerini saçma bir ruh durumuna sokup bu ruh durumunu kendilerine mecbur hale getirip birde üstüne şikayetlenip ''amaaaa o bensiz olamaz kiii bensiz tv izlemeyemez kiiii '' moduna girmesi beni iştahtan kesiyor. Lütfen yapmayın.. İştahımı kesmeyin..Tv almazda.bensiz izleyemezki.cocuk hep ilgi gosterdim cunku
Hayır adam neden tek başına televizyon izleyemiyor, ben onu anlamadım, kumanda çok da üstün bir beceri falan gerektiren bir alet değil aslında.Şu kadınların erkekleri bir yetişkin insan tipi gibi görmeyip pamuklara sarıp sarmalayıp saçma hale getirip sonrada ellerindeki ürüne bakıp çıkardıkları mamülden dolayı kendilerini saçma bir ruh durumuna sokup bu ruh durumunu kendilerine mecbur hale getirip birde üstüne şikayetlenip ''amaaaa o bensiz olamaz kiii bensiz tv izlemeyemez kiiii '' moduna girmesi beni iştahtan kesiyor. Lütfen yapmayın.. İştahımı kesmeyin..
Bende virgülsüz konuştum bu sefer konu sahibi.. Hızım da yüksekti bayağı.
Bende merak ediyorum bakalım kaç cümlelik cevap gelecekHayır adam neden tek başına televizyon izleyemiyor, ben onu anlamadım, kumanda çok da üstün bir beceri falan gerektiren bir alet değil aslında.
Yani bir şey oldu sandım ben de.. Dizi kavgası mıydıEsim dizikolikte dizi yuzinden kavga ettik.haftanin 4gunu dizisi var ben ona saygi duyarim onunla birlikte sevmesigim dizileri izlerim hic belli etmem.gecen onun dizisi bitti reklama girdi bende reklam bitinceye kadar kendi dizimi actim.sonra izlerken ben guzel guzel izlerken surekli ac bi kanali ac bi dedi bitti dedi surekli laf soyledi bende kizdim.ben sana boyle yapiyomum diye kustuk sucunuda kabul etmiyor.