Evliligim bitiyor

Benim kızlarımin babası da alırım çocukları demişti..Nerenle bakacaksın dedim ben bulurum baktiracak insan dedi..Şimdi de diyor ki seni boşanmadan vazgeçirmek için öyle söyledim..Dünya Bir yana cocuklarim Bir yana Allah ayırmasın vermem kimseye çocuk falan..Anlaşmalı kabul etmese cekismeli acacaktim davayı..

Merhaba hanımlar yine ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var . Kızlar 2 temmuzda anlaşmalı olarak boşanıyoruz anlaşmamız çocuğun velayeti onda olacak ve çocuğum yanlizca tatillerde yanımda olacak yoksa hicbirseklde boşanmayı kabul etmiyor . Bende kabul ettim ama şu var o benden daha iyi bakar çocuğuna bundan adım kadar eminim ama ben yine ara ara sakın günlerde konusuyrm bak diyrm bu çocuk ne kadar senin yanında rahat etsede senin ailen var yanında çocuğum yapamaz oralarda okula gidecek benim yanımda kalsın tatillerde senin yanında olsun . Nuh diyor peygamber demiyor kendine yeminler ediyor sana bırakmam die . Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler ya ben çocuğum için herseyi sineye çekerim ama olan çocuğuma oluyor bana fikir verin lütfen sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çok kararsız ve düşünceliyim.. en çokta çaresiz .
Boşanin kendisi zaten boşanmadan sonra baş edemeyip size getirir en kötü bir süre bekler velayet için dava açarsınız tekrardan

Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler
???

sabah adamla aynı yerde mi uyandınız?
siz boşanma kararı aldınız ama hala aynı yerde mi yaşıyorsunuz?

ayrı yerde yaşıyorsanız çocuk kimde kalıyor?

Ben hicbirsekilde çocuğumdan vazgecemiyrm onun sorunu derdi benim çocuk değil kendisi gerçekten iyi bir baba ama iyi bir eş değil anlaşmamızda çocuk okul zamanlarnda annede tatillerde babada olck velayet de onda olck

Merhaba hanımlar yine ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var . Kızlar 2 temmuzda anlaşmalı olarak boşanıyoruz anlaşmamız çocuğun velayeti onda olacak ve çocuğum yanlizca tatillerde yanımda olacak yoksa hicbirseklde boşanmayı kabul etmiyor . Bende kabul ettim ama şu var o benden daha iyi bakar çocuğuna bundan adım kadar eminim ama ben yine ara ara sakın günlerde konusuyrm bak diyrm bu çocuk ne kadar senin yanında rahat etsede senin ailen var yanında çocuğum yapamaz oralarda okula gidecek benim yanımda kalsın tatillerde senin yanında olsun . Nuh diyor peygamber demiyor kendine yeminler ediyor sana bırakmam die . Cikamzdayim geçenlerde gel çocuk için herseyi baştan yaşayalım unutalım bende tmm dedim ama yinede korkuyorum dedim aynı hataları yaparsın die söz verdi sabah uyandım yine ağzında küfürler hakaretler ya ben çocuğum için herseyi sineye çekerim ama olan çocuğuma oluyor bana fikir verin lütfen sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim çok kararsız ve düşünceliyim.. en çokta çaresiz .
Sana hakaret eden küfür eden bir adamın çocuğuna iyi bakacağına nasıl eminsin?

Bu adamın ilk cümlesi annen seni bıraktı olacak, ilk yapacağı şey velayet belgesini göstermek olacak ve çocuğu doldurmaya başlamak olacak. Küfür tehdit eden, kriz geçirip öldürürüm diyen adam iyi baba olacakmış. Siz korkuyorsunuz çocuk korkmuyor mu? Bunları görüp hissetmiyor mu? Benden sonra tufan mı diyorsunuz?

Tatillerde sizinle olması da iyi değil mi?

Ben velayet konusunda annelere üzülüyorum acıkcası, acayip bi toplum baskısı var velayet annede olmak zorunda, tüm okul işi, ödev, sorumluluk uğraşıyor, baba alıp 1-2 gün sıfır sorumluluk eğlendiriyor.

Ha daha güzeli belli bir düzen içinde serbest kalmak, günlere çok takılmamak.

Edit: Adam pisliğin teki çıktı.
Bu kadar pislik adam çocuğa nasıl güzel bakacak anlamadım.
Allah çıkış kapısı göstersin size.

Bir arkadaşım boşandı,evliyken güzel işini ayarladı,öyle boşandı,2 çocuğu da ortak velayet yaptılar,ama çocuklar baba da kalıyor,babanın durumu daha iyi. Adam ,kadının 20 bin kirasını da ödüyor. Şimdilik 2 taraf da huzurlu..

Back
X