Kocim

Tv almazda.bensiz izleyemezki.cocuk hep ilgi gosterdim cunku
Yani neden yapıyorsunuz ki böyle? Bunu da ben anlamıyorum. Ayrıca dün hep çocuk gibi ilgi gösterdiniz diye aynen devam etmeniz neden gereksin ki? Muhtaç mı ki bu adam, bir engeli mi var?
Koskoca adama birey gibi davranamamak ve kendi bireyliğinizi yok etmek zorunuza gitmiyorsa, yapacak bir şey yok. Ömrünüz böyle geçecek o zaman.
Bari kendi dizilerinizi hepten bırakın, tamamen eşinizin zevklerine göre yaşayın, çabanız bir şeyleri kökten değiştirmek değil de sadece reklam arasında başka bir kanal izleyebilmekse, değmez bu kadar yorulduğunuza, kavga ettiğinize bence. Kocanıza annelik yapmak tuhafınıza gitmiyorsa, bu da eksik kalsın ne olacak.

Yani neden yapıyorsunuz ki böyle? Bunu da ben anlamıyorum. Ayrıca dün hep çocuk gibi ilgi gösterdiniz diye aynen devam etmeniz neden gereksin ki? Muhtaç mı ki bu adam, bir engeli mi var?
Koskoca adama birey gibi davranamamak ve kendi bireyliğinizi yok etmek zorunuza gitmiyorsa, yapacak bir şey yok. Ömrünüz böyle geçecek o zaman.
Bari kendi dizilerinizi hepten bırakın, tamamen eşinizin zevklerine göre yaşayın, çabanız bir şeyleri kökten değiştirmek değil de sadece reklam arasında başka bir kanal izleyebilmekse, değmez bu kadar yorulduğunuza, kavga ettiğinize bence. Kocanıza annelik yapmak tuhafınıza gitmiyorsa, bu da eksik kalsın ne olacak.
Yaaa bilemedim ki simdi...seviyorum bide

Şu kadınların erkekleri bir yetişkin insan tipi gibi görmeyip pamuklara sarıp sarmalayıp saçma hale getirip sonrada ellerindeki ürüne bakıp çıkardıkları mamülden dolayı kendilerini saçma bir ruh durumuna sokup bu ruh durumunu kendilerine mecbur hale getirip birde üstüne şikayetlenip ''amaaaa o bensiz olamaz kiii bensiz tv izlemeyemez kiiii '' moduna girmesi beni iştahtan kesiyor. Lütfen yapmayın.. İştahımı kesmeyin..

Bende virgülsüz konuştum bu sefer konu sahibi.. Hızım da yüksekti bayağı.
Yani bayagi.ama seviyorum ya bi iliskide bi tarafin sevgisi daha fazla oluyo oda benm ki.

Yani bayagi.ama seviyorum ya bi iliskide bi tarafin sevgisi daha fazla oluyo oda benm ki.
Sevgi değil ki bu. Mesela benimde eşimin bi dizisi var. Ben sevmiyorum o diziyi. O günün akşamı ben erken uyurum. Yanında durmam. Ben sevmiyormuyum şimdi eşimi? Fazla sevmek veya sevmemek neyi gerektirir veya gerektirmez bunu ayrımına varsak önce sizinle.

Niye beni biraktin der ondan sonra uyuya kalir yine izleyemedim der.bulur bisey.ben yaninda olunca ondan daha cok seviyomusum gibi izlerim yorum yaparim ama skiliyorum da.
Sizin işiniz gücünüz yok. Yani uğraşınız yok. Eminim eşiniz takmıyordur bile bunu. Sizin bir uğraşınız olmadığı için olayı büyütüp memleket meselesine getiriyorsunuz gündeminizde.

Sevgi değil ki bu. Mesela benimde eşimin bi dizisi var. Ben sevmiyorum o diziyi. O günün akşamı ben erken uyurum. Yanında durmam. Ben sevmiyormuyum şimdi eşimi? Fazla sevmek veya sevmemek neyi gerektirir veya gerektirmez bunu ayrımına varsak önce sizinle.
Bilmem ki cok sevince de insan bi yalniz birakasi gelmiyo surekli onu istiyo

18 yasindasin, muhtemelen cocugun var. yasitlarinla birlikte cafelerden snapchatle fotograf paylasilacak, ygs stresiyle ergenlik bunalimlari yasanacak, dizi oyuncularina asik olunacak yaslar bunlar. Kocisin kac yasinda?

Zor vesselam. :) genelde bayanlar dizi duskunu olur. Erkekler spor bakacagim diye kavga eder. Ama sizin durum ilginc.
Neyseki dizi bakma konusunda rahatim ama bazen esim baktigim diziden yada programdan buhram geciriyor :) ozaman degisiyorum ancak.

Yaaa bilemedim ki simdi...seviyorum bide
Böyle olmayı seviyorsanız ne diyelim. Umarım on yıl sonra ne kastettiğimizi öğrenmek zorunda kalmazsınız.
Ben de sevgimi gösteren, yumuşak yapılı bir insanım. Duygularımı açığa vurmaktan hiç çekinmem, şımartırım da sevdiklerimi. Ama sırf koca dizi seviyor diye sevmediğiniz diziyi onla izlememek sevgisizlik değil ki. Oayrı siz ayrı bir bireysiniz neticede. Tamam siz kendi programıza diretmezseniz anlarım, dizi nihayetinde bu kavga etmeye değmez, ama sevmediğinizi izlemek yerine yanında açın bir kitap okuyun mesela, internette gezinin.. ne var ki bunda, bu sevgisizlik mi?

Bence iyi olmuş eşinin senden büyük olması.Bence 24 yaş bir erkek için çok değil.Ama yine de bence sana göre o daha olgun bir adam.O yüzden belki sana göre daha sakin ve vurduymaz bir adam.18 yaş çok genç bir yaş. Biliyorum sen şimde yok ben yetişkin kız yada kadın oldum diyorsun fakat insan yıllar geçince ne kadar çocuksu olduğunu anlıyor. Mesela sen şimdi 15 yaşındaki halinle aynı değilsin, 21 yaşında da şu anki yaşınla aynı olmucaksın.Geriye dönüp baktığında ne kadar abartığını görüceksin.Bence eşinde farkında senin 18 yaşında olduğunun,o yüzden durumu şımarıklığını pek ciddiye almıyor.Sende artık biraz her küçük şeyi bu kadar abartma. Evlilik çok ciddi bir iş, çok büyük sorumluluk talep ediyor.

Ama ben inanıyorum çocuk doğsun çok daha iyi olucak, belki çok yalnızsın o yüzden fazla ilgi bekliyorsun. Fakat çocuk doğunca öyle bir zamanın pek olmucak,sürekli bir koşturma halinde olucaksın.Enerjini gün boyunca çocuğuna evine harcıcaksın. İşten yorgun gelen eşinle enerjin denkleşicek.Çocuğu uyutup biraz dinlensem diceksin çok büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Esim dizikolikte dizi yuzinden kavga ettik.haftanin 4gunu dizisi var ben ona saygi duyarim onunla birlikte sevmesigim dizileri izlerim hic belli etmem.gecen onun dizisi bitti reklama girdi bende reklam bitinceye kadar kendi dizimi actim.sonra izlerken ben guzel guzel izlerken surekli ac bi kanali ac bi dedi bitti dedi surekli laf soyledi bende kizdim.ben sana boyle yapiyomum diye kustuk sucunuda kabul etmiyor.
Bu olay bizim evimizde 'cilveleşme' olarak bile adlandırılabilir.
Kavga görmemişsiniz, Allah da göstermesin.

Bence iyi olmuş eşinin senden büyük olması.Bence 24 yaş bir erkek için çok değil.Ama yine de bence sana göre o daha olgun bir adam.O yüzden belki sana göre daha sakin ve vurduymaz bir adam.18 yaş çok genç bir yaş. Biliyorum sen şimde yok ben yetişkin kız yada kadın oldum diyorsun fakat insan yıllar geçince ne kadar çocuksu olduğunu anlıyor. Mesela sen şimdi 15 yaşındaki halinle aynı değilsin, 21 yaşında da şu anki yaşınla aynı olmucaksın.Geriye dönüp baktığında ne kadar abartığını görüceksin.Bence eşinde farkında senin 18 yaşında olduğunun,o yüzden durumu şımarıklığını pek ciddiye almıyor.Sende artık biraz her küçük şeyi bu kadar abartma. Evlilik çok ciddi bir iş, çok büyük sorumluluk talep ediyor.

Ama ben inanıyorum çocuk doğsun çok daha iyi olucak, belki çok yalnızsın o yüzden fazla ilgi bekliyorsun. Fakat çocuk doğunca öyle bir zamanın pek olmucak,sürekli bir koşturma halinde olucaksın.Enerjini gün boyunca çocuğuna evine harcıcaksın. İşten yorgun gelen eşinle enerjin denkleşicek.Çocuğu uyutup biraz dinlensem diceksin çok büyük ihtimalle.
Evet sizi anliyorum esim daha olgun.beni de anlar ama napiyim yaa.yalnizim evet buda dogru ondan baska kimsem yok rahat konusacagim bu devirde herkesle dost olunmuyor zaten bu yasta insanlara olan guvenimi kaybettim.sadece ona güveniyorum.sadece onu cok seviyorum belki bundan da abartiyorumdur...

Back
X