• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocisime dogum gunu

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
kizlar oncelikle konuyi dogru yeremi actim bilmiyorum ama dun kocisimin dogum gunuydu.biz pek sevmeyiz oyle dogum gunu falan kutlamalarini.daha onceki konularimi okuyan varsa bilir.bu sefer 30 yasina giriyo diye supriz yapmak istedim ve ikimizin ve bebegimizin oldugu bi resimle pasta yaptirdim.ailecek gorustugumuz iki cocukluk arkadasi ve esler ( esleride benim arkadasim artik) geldiler.esim isten gelmeden once geldiler.ayakkabilarini falan aldik iceri.neyse pastayi hazirladik esim zile basti,mumlari yaktik, arkadasin esi acti kapiyi benim elimde pasta herkes iyiki dogdun falan yapti.bi aptallasti sasirdi,gozleri doldu.neyse optu herkes.oturduk muhabbet falan hediye almislar.benide unutmamislar sagolsunlar. Bu adami cektigin icin asil sen hakediyosu diye sanada hediye aldik dediler :) iclerinden biri yeni hamileydi bende ona disari ciktigimda bebegine ilk hediyesi olarak ic badisi almistim onu verdim.oyle hediyelestik yani.ozellikle patanin uzerine ufak biyere 30 yazdirdim,arada bir takiliyorum esime,iste yas otuz yolun yarisi falan die.boyle seylerden hoslanmayan adamin bile hosuna gitti.arkadaslarinin yaninda olmasi,surpriz yapilmasi,esinin onu dusunmesi.boyle yani.dizinle paylasmak istedim kizlar.siz boyle bi supriz falan yaptinizmi hiz.yana size yapildimi.

allah mutlu etsin arkadasım da burası dertlilerin topiği ...millet kocasından dert yanarken dogum günü süprzlerini hatırlamazlar bile

canım zaten herkes sever oyle ozel gunleri kutlansın, hatırlansın, düşünülsün hatta hediye alınsın
sadece erkekler işlerine oyle geldiği için "ben ozel gun kutlamayı sevmiyom" der ve işin içinden çıkarlar

allah mutlu etsin arkadasım da burası dertlilerin topiği ...millet kocasından dert yanarken dogum günü süprzlerini hatırlamazlar bile

hahahah kız yarıldım burda yaaa:60: :60: :60:

bizamanlar bizde sürprizler hazırlamaya hevesliydik ama değmeyecek insanlar için uğraşmışız..
inşallah konu sahibin mutluluğu daim olur:38:

:1::1::1:

aslında gayri ihtiyari yazmıstım komık algılanabılcegı aklıma gelmedı ya :1::1:

içimizdeki tüm hevesleri söndürmüş bu adamlar,bende dert topiklerinin müdavimi olarak çok beğendim mesajını:9:

ama yinede doğum gününü es geçmezdim ayrılmak üzere olduğum eşimin...ama böyle sürprizler falan bünyesi kaldırmaz valla :60:

Allah mutluluğunuzu daim etsin. benim eşimin doğum günü de yakın. küçük ama hoşuna gidecek bi hediye aldım. böyle bi süpriz de güzel olurdu ama pek mümkün görünmüyo.

Bu konuda bende kendimden dertliyim.

Eşim hiçbir özel günümüzü kaçırmaz, evlilik yıldönümü, doğum günüm, anneler günü vs.

En son anenler gününde swarovski taşlarla süslü siyah kese içinde, yine swarovski taşlarla dış jelatini süslü çikolata kesesi göndermişti iş yerime.

Ama ben....... hiç beceremiyorum süpriz yapmayı, genelde ihtiyaçlarını alıyorum:(

Ama haziran ayında babalar günü var, 5 gün sonra doğum günü, doğum gününden 10 gün sonrada evlilik yıldönümü, bende bu sene farklı bişeyler yapmak istiyorum, ama ne yapacağımı bilemiyorum. :2:

(bu arada eşim bizden çooook uzaklarda, şark görevinde, fikir verecekler olursa, fikirlere açığım.)

:) konuyu okurken bi yerden kaynanası çıktı sürprizi bozdu falan diye düşünüyordum ama bambaşkaymış mutlu günler dilerim....:)

Hatta kızımın yarın yılsonu gösterisi var ve gece saat 3 te bize süpriz yapıp geldi.

Gelmesi bile büyük bir süprizken,

Birde gelirken bana hediye parfüm almış, kızımızada kocaman bir oyuncak.

Ben 3 özel günüde bir arada kutlayacağım ama ne yapsam karar vermedim.

hoş olmuş,o da memnun olmuş zaten..mutlulugunuz daim olsun.. -Önemsemiyoruz- bahane.. hatırlanmaktan,önemsenmekten, jestlerden kim hoşlanmaz Allah aşkına:34: -unutulursam-diye yer yapıyorlar önden önden:9::9:

Konunun sonu kabus gibi bitecek zannetmiştim ama yanılmışım :D

Kötü şeyler okumaya alışmışız :D

tebrik ediyorum güzel düşünmüşsünüz :46:

dert kısmında okuyunca dedim aha şimdi biri birini boğazladı doğum günü partisinde:9:

Allah başka dert vermesin, ömür boyu sürsün mutluluğunuz :40:

tebrik ediyorum güzel düşünmüşsünüz :46:

dert kısmında okuyunca dedim aha şimdi biri birini boğazladı doğum günü partisinde:9:

Allah başka dert vermesin, ömür boyu sürsün mutluluğunuz :40:

olumsuz seyler okumaya alıstık ya bu topikte (adı üstünde bir derdim var) bu işinde altından ne cıkacak dıye merak edıyoruz :D

Back
X