- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
kizlar oncelikle konuyi dogru yeremi actim bilmiyorum ama dun kocisimin dogum gunuydu.biz pek sevmeyiz oyle dogum gunu falan kutlamalarini.daha onceki konularimi okuyan varsa bilir.bu sefer 30 yasina giriyo diye supriz yapmak istedim ve ikimizin ve bebegimizin oldugu bi resimle pasta yaptirdim.ailecek gorustugumuz iki cocukluk arkadasi ve esler ( esleride benim arkadasim artik) geldiler.esim isten gelmeden once geldiler.ayakkabilarini falan aldik iceri.neyse pastayi hazirladik esim zile basti,mumlari yaktik, arkadasin esi acti kapiyi benim elimde pasta herkes iyiki dogdun falan yapti.bi aptallasti sasirdi,gozleri doldu.neyse optu herkes.oturduk muhabbet falan hediye almislar.benide unutmamislar sagolsunlar. Bu adami cektigin icin asil sen hakediyosu diye sanada hediye aldik dediler :) iclerinden biri yeni hamileydi bende ona disari ciktigimda bebegine ilk hediyesi olarak ic badisi almistim onu verdim.oyle hediyelestik yani.ozellikle patanin uzerine ufak biyere 30 yazdirdim,arada bir takiliyorum esime,iste yas otuz yolun yarisi falan die.boyle seylerden hoslanmayan adamin bile hosuna gitti.arkadaslarinin yaninda olmasi,surpriz yapilmasi,esinin onu dusunmesi.boyle yani.dizinle paylasmak istedim kizlar.siz boyle bi supriz falan yaptinizmi hiz.yana size yapildimi.