kocisime dogum gunu

valla bayanlar yorumlardan sonra dedimki bi okuyayim yazdigim yaziyi mutlaka olumsuz bisi olmustur. Ama yokmus :) dediginiz gibi bunyeler alismis olumsuzluklara, arada mutlukuk patlatmak lazim.hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim.

Bu konuda bende kendimden dertliyim.

Eşim hiçbir özel günümüzü kaçırmaz, evlilik yıldönümü, doğum günüm, anneler günü vs.

En son anenler gününde swarovski taşlarla süslü siyah kese içinde, yine swarovski taşlarla dış jelatini süslü çikolata kesesi göndermişti iş yerime.

Ama ben....... hiç beceremiyorum süpriz yapmayı, genelde ihtiyaçlarını alıyorum:(

Ama haziran ayında babalar günü var, 5 gün sonra doğum günü, doğum gününden 10 gün sonrada evlilik yıldönümü, bende bu sene farklı bişeyler yapmak istiyorum, ama ne yapacağımı bilemiyorum. :2:

(bu arada eşim bizden çooook uzaklarda, şark görevinde, fikir verecekler olursa, fikirlere açığım.)

canim oncelikle Allah kavustursun. Zamani geldiginde fikir istersen gercekten yardimci olmaya calisirim.orjinal fikirler cikabilir:)

Allah en kotu gununuzu boyle yapsın ınsallah :nazar:

ben de yarın sevgılımın dogum gunu ıcın bı hazırlık dusunuyordum ama vazgectım:63:

Back
X