Kocişime ne oldu ki acaba ??

ben gerçekten forumlara bakınca genelde sonlara doğru mutlaka taş atan birileri çıkıo. kızlar adı üstünde KK. yani kız herşeyi içinden geldiği gibi paylaşmış.hiçbi abes kelime de kullanmamış.niye bu kadar çok yargılayan kişi varki. öyle Stepford Wife konumunda olarak kimse bi yere varamazki.Mutsuzluğunuzun acısını insanlardan çıkarmayın lütfen.:kızgın:

bewicim teşekkür ederim dediğin gibi sırf tas atmak için tartışma yaratmak için bunu yapıyor bazı insanlar.

birer birer siralamissin ne güzel, teker teker ne yaptiginizida anlatsaydinya boshayallersmile
dinleriz yani sorun degil biz kk hatunlari icin.. te allam yaa:delphin:

çok merakettiniz sanırım!! eminim sizin için daha güzel içerikli siteler vardır .Allahım yarabbim ya.

bugünlerde aramız düzeldi, promlemimizi çözdük diyene çemkirmekte moda oldu. ne meraklıymışız herkesin derdi günlerce sürsün, her eşine kızan hemen boşansın:kızgın: bide madem bu kadar çabuk çözecektin buraya niye yazdın denmiyomu deli oluyorum. tüm temennimiz çözülsün diye değilmi yani? çözülünce kızıyorsak maksadımız ne?

kk da yeni bir kural çıktıda benimmi haberim yok. eşine kızan boşanmıcaksa konu açmasın diye. asıl buna töbe töbe...

herşeyin düzelmesine sevindim arkadaşım. mutluluğun daim olsun.:nazar:

bugünlerde aramız düzeldi, promlemimizi çözdük diyene çemkirmekte moda oldu. ne meraklıymışız herkesin derdi günlerce sürsün, her eşine kızan hemen boşansın:kızgın: bide madem bu kadar çabuk çözecektin buraya niye yazdın denmiyomu deli oluyorum. tüm temennimiz çözülsün diye değilmi yani? çözülünce kızıyorsak maksadımız ne?

kk da yeni bir kural çıktıda benimmi haberim yok. eşine kızan boşanmıcaksa konu açmasın diye. asıl buna töbe töbe...

çok teşekkür ederim arkdsm.evet buara moda oldu tartışmak için yapıolar bence dikkat cekmeye ihtıyacları var sanırım.

kusura bakmayın kimse ile tartışma modunda değilim. diğer topiclerde olduğu gibi eğlence arayan bir insan da değilim. madem ciddi bir konu bu bence üslubunuz da o şekilde olmalı. ben kimseyi yargılamam sadece özel bir şeyler kalmalı evlilikte,bu kadar göz önüne sermemeli diye e düşünüyorum. fikrime uymayabilirsiniz.onlarca topicte arkadaşlarım var,yalnız değilim,dikkat çekmekse bu yoldan olmaz zaten bunun farkındayım amacım da o değildi. konunuz ilk açıldığında okumuş vbe bir hayli üzülmüştüm needen böyler oldu ki diye empati de kurmaya çalıştım. dün gece merak ettim son durum ne diye,problemin düzeldiğine çok sevindim sadece üslup hoşuma gitmediği için yazma gereği duydum.orya buraya taş atıp da polemik yaratıcak kadar vaktim yok zaten ki öyle bir insan değilim.
size iyi paylaşımlar hanımlar.mutlulukla kalın:nazar:

ben gerçekten forumlara bakınca genelde sonlara doğru mutlaka taş atan birileri çıkıo. kızlar adı üstünde KK. yani kız herşeyi içinden geldiği gibi paylaşmış.hiçbi abes kelime de kullanmamış.niye bu kadar çok yargılayan kişi varki. öyle Stepford Wife konumunda olarak kimse bi yere varamazki.Mutsuzluğunuzun acısını insanlardan çıkarmayın lütfen.:kızgın:
herkes kendi fikrini söylemekte özgür degil midir sengözlerimebaksanab
ayrica 3.sahislar neden baskalarinin yorumlarina müdahale eder anlamis degilim :delphin:

madem ilgilenmıosunuz böyle şeylerle neden polemik yaratmak için yazıyorsunuz.evlilikte bu ciddi bi problem oldgu için ve burası KK oldgu için paylastım siz kım oluyorsunuzda benı yargılıyorsunuz,forumda bu tarz konular cok benım konum nıye sizi bu kadar rahatsız etti anlam veremdım!!! ve kımın ne yaptığı sizi hiç ilgilendirmez,dünyanın çivisi cıkmış ne demek sanki ahlaksızlık yapıyoruz burda,benımle konusmalarına dikkat edın lütfen. ayrıcada ben bunu buraya yazıyorsam demekki bunu paylasıp soracagım etrafımda kımse yokki ben burdan fikir almak istiyorum,mümkünse konuma bişey yazmayın,siz ve siizn gibilerin fikirlerini öenmsemiyorum.
bi konu actiysaniz olumlu veya olumsuz her yoruma acik olmaniz gerekmez mi?

çok merakettiniz sanırım!! eminim sizin için daha güzel içerikli siteler vardır .Allahım yarabbim ya.
ne yazdigimi anlamadiniz galiba şakkıdı
aciklama yapamicam kusura bakmayin :delphin:

asil baskalarinin yorumlarina karismak yeni moda oldu :delphin:
isteyen istedigi yorumu yapar yerimseniben
herkes tek bi düsüncede olucak diye bisey yok
kimse kimsenin yorumunu ne yargilayabilir nede karisabilir :1closedeyes:

kusura bakmayın kimse ile tartışma modunda değilim. diğer topiclerde olduğu gibi eğlence arayan bir insan da değilim. madem ciddi bir konu bu bence üslubunuz da o şekilde olmalı. ben kimseyi yargılamam sadece özel bir şeyler kalmalı evlilikte,bu kadar göz önüne sermemeli diye e düşünüyorum. fikrime uymayabilirsiniz.onlarca topicte arkadaşlarım var,yalnız değilim,dikkat çekmekse bu yoldan olmaz zaten bunun farkındayım amacım da o değildi. konunuz ilk açıldığında okumuş vbe bir hayli üzülmüştüm needen böyler oldu ki diye empati de kurmaya çalıştım. dün gece merak ettim son durum ne diye,problemin düzeldiğine çok sevindim sadece üslup hoşuma gitmediği için yazma gereği duydum.orya buraya taş atıp da polemik yaratıcak kadar vaktim yok zaten ki öyle bir insan değilim.
size iyi paylaşımlar hanımlar.mutlulukla kalın:nazar:
katiliyorum sana kuskim olumunekankayizsmile konu tamamen üslup meselesi :kahve:
neyse bu konu beni asar kaydirigubbakcemile4

eşınız kesınlıkle ıstedı olmadı ıcın o anda sıze tavır alıyo..

ne düğmeymiş bee. :))))

şimdiye dek düğme açmak aklınıza gelmedi galiba. :)))

sanki gizli saklı anlatıyorsunuz sorununuzu gibi geldi bana.
eşinizinin bir zamanlar erken boşalma sorunu yaşadığından bahsetmişsiniz.
cinsel oalrak istekli olduğunuzdan... ve eşinizin sürekli yorgun olduğundan, uyuduğundan.

bunları toplayınca sorun 2.5 hafta boyunca neden beraber olmadığınız mıdır?
veya sonunda oldu sorun bitti anlamına mı geliyor yazdıklarınız?
tam olarak ne demek istediniz?
daha açık konuşan kadınlara ihtiyaç var bence.
daha net.

bence iş tatlıya bağlandı konuyu deşmenin anlamı var mı bilmiyoorum
ama başka bir konu başlığında bazı sorular cevap bulabilir

ne düğmeymiş bee. :))))

şimdiye dek düğme açmak aklınıza gelmedi galiba. :)))

sanki gizli saklı anlatıyorsunuz sorununuzu gibi geldi bana.
eşinizinin bir zamanlar erken boşalma sorunu yaşadığından bahsetmişsiniz.
cinsel oalrak istekli olduğunuzdan... ve eşinizin sürekli yorgun olduğundan, uyuduğundan.

bunları toplayınca sorun 2.5 hafta boyunca neden beraber olmadığınız mıdır?
veya sonunda oldu sorun bitti anlamına mı geliyor yazdıklarınız?
tam olarak ne demek istediniz?
daha açık konuşan kadınlara ihtiyaç var bence.
daha net.

yeterınce açık ve samimi bir şekilde ablattım herseyi,hatta fazla acıık sözlü davranısımdan dolayı bazı şahıslar tarafından yargılandım bile.sanırım bütün hepsini okumadınız,neyse biz hallettik problemi ilgilnize teşekkür ederim.

Back
X