Kocişime ne oldu ki acaba ??

ay kıs güldürdün beni alemsin
bu erkeklerde ne gururularmış be
halbuki bu konuda bu kadar gururlu olacaklarını düşünmezdim en fazla 1-2 gündür sonra tıpış tıpış gelirler
senin ki bayağı inatçı çıktı:)

kızlarrr hepinizden tek tek alıntı yapmak isterdım ama kusura bakmayın lütfen....

1-hiçbişey yapmama gerek kalmadı,sadece gömleğimin üst düğmesini açmam yettii ,tıpış tıpış geldi :))))
2-hepiniz çok içtensiniz bu aksam olur meraketme vs.diyenler dedgnz çıktı :))))
3-paşa bey ben hayr dedim dieee oda istemıyomus ama gıcıklık olarak degılmiş amacı,sadece ben hayır deyınce bunca zaman onunda içinden gelmemiş yanaşmak :oklava::oklava:
4-cok kötü bi bakış attım eşim kızdığımı farketti ama ben KK yı mesgul ettiğim için ona saldırmak istedım o anda.
5-meraketmeyin bütün 2,5 haftanın acısı cıktı :)))))))))):sm_cool::utangac:

the end

(MUTLU SON )
:icecream:

heheee saolun kızlarr....yaaa cok fena yaa amma inat cıktı zaten bian erkek gibi hissettım kendmi..bende burnundan getrmezsemm benım adımda aebruli değilll :)))))))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
işte bu kadar bir düğmeye bakar

Son düzenleme:
ay hadi çok sevindim...:)))

ama inatlaşmayın bi daha..normaleçevirin yiyişmelerinizi...:1:
haftada 3 en güzeli :))

hahhaaa :)))) Allahımm benım kociş hep yorgunn hhepp yorgunnn ,,hep çalısııooo :)))) ama ben halaa genç ve dinamiğimmm adam çöktüü yaaa :)))))))

hahhaaa :)))) Allahımm benım kociş hep yorgunn hhepp yorgunnn ,,hep çalısııooo :)))) ama ben halaa genç ve dinamiğimmm adam çöktüü yaaa :)))))))
hımmm şimdi size güç verici kürlere başlayalım-yalnış anlama eşinin yorgunluğunu giderecek-:jeyyar:

e2 de pazar akşamı spartaküs açılır ve izlenir yada cnbc de tekrarları-hafta içi yayınlanıyor-
admda yorgunluk falan kalmaz:jeyyar:

yaa biz spartacusü izliyoruzz ama benım cok enteresan yaa bu kocam valla anlatamyrm bilee ,ya reklam greer ya telfn calar ya zil çalar mübarek yol gecen hanı :))) ( allah eksik etmesın buarada) adamında bunlar olunca dikkati dagılıyomuşş :)))) telini kapat kapıyı duyma ozaman dyorumm ya acil bişey olursa nolurmuş ,benım annem rahatsz bırde ya ona bişey olursaymışşşş pooooofff dıyrmmm bu düşüncelerınden ötürü seks :))) hayatımızı köreltcekk halbukiii benn daha cokookkk gencimmm :)))) şaka bıyana allah razıı olsun ondan cookkk düşüncelidir işine geldiği zaman :)))

yaa biz spartacusü izliyoruzz ama benım cok enteresan yaa bu kocam valla anlatamyrm bilee ,ya reklam greer ya telfn calar ya zil çalar mübarek yol gecen hanı :))) ( allah eksik etmesın buarada) adamında bunlar olunca dikkati dagılıyomuşş :)))) telini kapat kapıyı duyma ozaman dyorumm ya acil bişey olursa nolurmuş ,benım annem rahatsz bırde ya ona bişey olursaymışşşş pooooofff dıyrmmm bu düşüncelerınden ötürü seks :))) hayatımızı köreltcekk halbukiii benn daha cokookkk gencimmm :)))) şaka bıyana allah razıı olsun ondan cookkk düşüncelidir işine geldiği zaman :)))

çok şirin çok içtensin yaa:3::3:
yakın takibe alcam seni-tatlicadiarzu-
gül gül öldümdelikafadulden

çok şirin çok içtensin yaa:3::3:
yakın takibe alcam seni-tatlicadiarzu-
gül gül öldümdelikafadulden

bewi teşekkür ederim:kedi: aslında bugün cok enerji doluyumm oyuzden byleyim :))))) yanı sıcakkanlıyımdır hep ama bukadr güldüremem normalde insanları senin şansına :))))):teytey:

abowwwww adam yandı sendeki bu enerjinin aynısından benim kocişede versin allahım yoksa nuri alço gibi gazozuna ilaç atacam :(

abowwwww adam yandı sendeki bu enerjinin aynısından benim kocişede versin allahım yoksa nuri alço gibi gazozuna ilaç atacam :(

valla ne yalan syliyim bu konuda enerjim genelde maximum , ama baska seylerde hep minimumum ,birazcuktaa balık etliyim zaten baska konularda enerji tüketsem byle olmazdımmmmm :))))
sen gazozuna ilaç at işe yararsa haber ver dıcem ama benım kocişş zatii hep uyuyorkiiiii gerenkk yokkk yanıı 17 ağustos depremınde bile uyanmamış bi adam benımkiii eeee daa ne olsunnn :)) ben istegdmi yapabilirm zemuszemusnasılsa hep uyuyor ama bende o cesaret yok :))))))

valla ne yalan syliyim bu konuda enerjim genelde maximum , ama baska seylerde hep minimumum ,birazcuktaa balık etliyim zaten baska konularda enerji tüketsem byle olmazdımmmmm :))))
sen gazozuna ilaç at işe yararsa haber ver dıcem ama benım kocişş zatii hep uyuyorkiiiii gerenkk yokkk yanıı 17 ağustos depremınde bile uyanmamış bi adam benımkiii eeee daa ne olsunnn :)) ben istegdmi yapabilirm zemuszemusnasılsa hep uyuyor ama bende o cesaret yok :))))))

:) enerji her olayda gerekli ama bu olayda çok çok çok daha gerekli

uyuyunca nasıl oluyor acaba hiç denemedim ama bu gidişle o yöne doğru gidiyor abooooo kendimi çok sapık hissettim :Sohaoldumsmile

:) enerji her olayda gerekli ama bu olayda çok çok çok daha gerekli

uyuyunca nasıl oluyor acaba hiç denemedim ama bu gidişle o yöne doğru gidiyor abooooo kendimi çok sapık hissettim :Sohaoldumsmile

woma ben 2 gündür şuraya yazdıklarımla sapık hissetmedimde kendmı (bende iyice arsızlığa vurdum artık) sen nıe hemen sapık hissedeion rahat ol :)))))))) bi kazen abi görür sanıyorum :)))))

aebruli .!.:
kızlarrr hepinizden tek tek alıntı yapmak isterdım ama kusura bakmayın lütfen....

1-hiçbişey yapmama gerek kalmadı,sadece gömleğimin üst düğmesini açmam yettii ,tıpış tıpış geldi :))))
2-hepiniz çok içtensiniz bu aksam olur meraketme vs.diyenler dedgnz çıktı :))))
3-paşa bey ben hayr dedim dieee oda istemıyomus ama gıcıklık olarak degılmiş amacı,sadece ben hayır deyınce bunca zaman onunda içinden gelmemiş yanaşmak :oklava::oklava:
4-cok kötü bi bakış attım eşim kızdığımı farketti ama ben KK yı mesgul ettiğim için ona saldırmak istedım o anda.
5-meraketmeyin bütün 2,5 haftanın acısı cıktı :)))))))))):sm_cool::utangac:
birer birer siralamissin ne güzel, teker teker ne yaptiginizida anlatsaydinya boshayallersmile
dinleriz yani sorun degil biz kk hatunlari icin.. te allam yaa:delphin:

birer birer siralamissin ne güzel, teker teker ne yaptiginizida anlatsaydinya boshayallersmile
dinleriz yani sorun degil biz kk hatunlari icin.. te allam yaa:delphin:

dünyanın çivisi çıkmış fıstıkım biz böle yerler girmeyek ben de ciddi bişi var sandım. daha 2gün önce bunalımlarda oln insan bugün nerdeyse kurduğu fanteziyi anlatcak. töbee töbeeee.....

dünyanın çivisi çıkmış fıstıkım biz böle yerler girmeyek ben de ciddi bişi var sandım. daha 2gün önce bunalımlarda oln insan bugün nerdeyse kurduğu fanteziyi anlatcak. töbee töbeeee.....

ben gerçekten forumlara bakınca genelde sonlara doğru mutlaka taş atan birileri çıkıo. kızlar adı üstünde KK. yani kız herşeyi içinden geldiği gibi paylaşmış.hiçbi abes kelime de kullanmamış.niye bu kadar çok yargılayan kişi varki. öyle Stepford Wife konumunda olarak kimse bi yere varamazki.Mutsuzluğunuzun acısını insanlardan çıkarmayın lütfen.:kızgın:

madem ilgilenmıosunuz böyle şeylerle neden polemik yaratmak için yazıyorsunuz.evlilikte bu ciddi bi problem oldgu için ve burası KK oldgu için paylastım siz kım oluyorsunuzda benı yargılıyorsunuz,forumda bu tarz konular cok benım konum nıye sizi bu kadar rahatsız etti anlam veremdım!!! ve kımın ne yaptığı sizi hiç ilgilendirmez,dünyanın çivisi cıkmış ne demek sanki ahlaksızlık yapıyoruz burda,benımle konusmalarına dikkat edın lütfen. ayrıcada ben bunu buraya yazıyorsam demekki bunu paylasıp soracagım etrafımda kımse yokki ben burdan fikir almak istiyorum,mümkünse konuma bişey yazmayın,siz ve siizn gibilerin fikirlerini öenmsemiyorum.

Back
X