kocislerinizi kiskirtmanin formulleri

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
arkadaslar esinizi kiskirtmak icin neler yaparsiniz mesela siz istiyosunuz ama adam baska biseyle mesgul naparsiniz onu etkilemek icin valla beni soracak olursaniz ben pek etkili olamiyorum adamin gonlu olacakki birlikte olalim yoksa tik yok karsiki dagdan atlasam umrunda olmaz bazilarindan duyuyorum iste esim cok istiyo herseyden etkileniyo yok anam bizde ole bisey yok bazen inat ediyorum ben demiyecem diyorum iki hafta arasi aciliyo en cok ben istegince oluyo adama bakilinca bayagi azgin gaciyim valla:jeyyar:kafamçokkarıştı:kahve:

arkadaslar esinizi kiskirtmak icin neler yaparsiniz mesela siz istiyosunuz ama adam baska biseyle mesgul naparsiniz onu etkilemek icin valla beni soracak olursaniz ben pek etkili olamiyorum adamin gonlu olacakki birlikte olalim yoksa tik yok karsiki dagdan atlasam umrunda olmaz bazilarindan duyuyorum iste esim cok istiyo herseyden etkileniyo yok anam bizde ole bisey yok bazen inat ediyorum ben demiyecem diyorum iki hafta arasi aciliyo en cok ben istegince oluyo adama bakilinca bayagi azgin gaciyim valla:jeyyar:kafamçokkarıştı:kahve:

bişey yapmaya gerek yok...
her zaman istekli zaten...işide olsa bırakır...uyuyor bile olsa uyanır...delikafadulden
anlatabildimmi şekercim...:delphin:

benim kocişim cok yogun calıştıgı için cok yoruluyor...
bende önceden üzülüyordum
haftada 1-2 olunca
acaba beni begnmıomu ki diye ama
sonradan izine falan cıktıgımızda anladım ki tammamen yorgunluktan..
cünkü izinde oldugu zaman yakalasa beni sabah aksam olucak..
memleketten gelirken daha yolda baslıodu
eve gıdelımde bi yapcamı biliom sana diye..
bide ben istersem kısa geceliğimi giyip
iç çamaşırsız yanına oturmam yada uzanmam yeterli ..
kesin çözüm..

geceleikle felan oturunca bizdede ole oluyo ama ben istiyorumki normalde o istesin ama hic umruna bile degil bazen dalga geciyorum ben erkek sen kadin diye

benim arkadaşımın kocası sexy şeylerden hoşlanmıyomuş gecelikten falan.kız diyoki sekse düşkün değil.böle olanlarda var yani.biz en azından gecelikle falan kandırabiliyoruz.
benimkide öyle sabah akşam hababam değil ama gerektiği zaman konuşulmadan kendiliğinden oluyo.ama bide şu var ben sürekli sırnaşıyorum sarılıyorum öpüyorum falan istemesine gerek kalmıyo pek heraldeŞenizsırnaşık şey

o tv mesgulse veya baska seyle gıy en sexs ıc camasırlarını bak nasılda senınle ılgılenmeye baslar

benim arkadaşımın kocası sexy şeylerden hoşlanmıyomuş gecelikten falan.kız diyoki sekse düşkün değil.böle olanlarda var yani.biz en azından gecelikle falan kandırabiliyoruz.
benimkide öyle sabah akşam hababam değil ama gerektiği zaman konuşulmadan kendiliğinden oluyo.ama bide şu var ben sürekli sırnaşıyorum sarılıyorum öpüyorum falan istemesine gerek kalmıyo pek heraldeŞenizsırnaşık şey

bende çok sırnaşırım gazı felan yoksa direk geceriz olaya :DD:D:):) :dance::dance:

arkadaşım burası cinselliğin konuşulduğu bi topıc rahatsız olucaksan niye girdin?

geceleikle felan oturunca bizdede ole oluyo ama ben istiyorumki normalde o istesin ama hic umruna bile degil bazen dalga geciyorum ben erkek sen kadin diye

yoksa benim kocamla mı evlisin? :))

sengözlerimebaksanab ya ben bu konuda eşimle çok iyi anlaşıyorum onun sırnaşmasını bekliyorum genelde ve başarılı oluyorum :) ama hasta oldğu zamanlarda pek srnaşmıyor gecelik falan giydiğimde yada sexy bişyiler giydiğimde toplam üzerimde kalma süresi 10 sn oluo bu konuda rahatsızım işte Çok üzgünüm çoook

Allaha şükür hep şu ana kadar o önce davrandı ama ben yapacak olsaydım duş alıp çıplak yanına giderdim e gerisi malum :)

Back
X