Kocişlerinizin ya da aşkınızın sevgi gösterileri....

sea sea

RABBİM SANA EMANET...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.261
3
116
40
Diğer
arkadaşlar eşinizin yada sevgilinizin size yaptığı sevgi gösterileri vardır kesin.:asigim:
mesela benm bitanemin en çok beni dizine oturtup sııkı sıkı sarılıp koklamasını cok seviyorum.yada güzel gözlüm deyip gözlerimden öpmesini.yada avucumun içini koklaya koklaya öpmesi cok hoşuma gider.:asigim::asigim::asigimaşkım benim cok özledim hepsinide senidesenağlama)
sizin aşkınızında yaptığı bu sevgi gösterileri vardır.en cok hoşunuza hangisi gider?paylaşalıııııım mııııı???....

hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiii öpmesi,koklaması,dizime yatması,sarılması,bana yemek yapması hepsi hepsi ayırt edemiyorum

benm aşkımda beni kollarına alıp hayatım,birtanem,gözümün nuru,yaşamımın baharı,diyerek uyutmasını çokk seviyorum,hayatımın en güzel dakikaları o zaman oluyor :))) bide bana pirensesim demesi çok hoşuma gidiyor :)) bide benm hep biyerim var koynuna böyle sokuluyrm,yine yerini aldın diyor bana,böyle sıkısıkı sarılıyor..off daha o kadar çok şey var ki,çokk özledim bende (((

sarılması sıkıcaaa..
koklayarak opmesi benı ..ozelıkle boynumdan...
benı uyutmak için Eee bebısım Eee die nınnı sölemesi...
hayran hayran bana bakması..
çok özledim yaa aşkımı offf... göreve gideli 1ay 2hafta oldu senağlama senağlama

akşamları tvnin karşısına uzanırız ben hemen yerimi alırım kocişimde onun göğsüne yattığımda pışş pışş diye sallar beni bebeğim diye sever gamyoncuiremsu

onun varligi yeter banaŞenizAllahim yoklugunu gostermesin:Saruboceq:

hepiniz sevdiklerinizle mutlu olun iyisallah:Saruboceq:

sen benım kucuk bebegımsın deyıp eliyle tum yuzumu sevmesı
gorustugumuzde ayrılırken elimi koklayarak opmesı:asigim:
ayaklarım cıplakken dayanamayıp mınık ayaklım benım dıyıp opmesı
bazende kedı gıbı gıdımı oksar bende mayısırım tabı:asigim:
ben onun her turlu sevişine kurban olurum yaaŞeniz

bende ellerimi öpmesini çok seviyorum...
bu eller sonsuza kadar benim olabilir mi demişti ilk öptüğünde hep o an gelir aklıma...
birde ben mutfakta bir şey hazırlarken aniden gelip arkamdan bana sarıldığında mest oluyorum..
ya adam sen bunu nereden bilirsin, söylemem, etmem...
bu kadar bana benzemek zorunda mısın?

beni merdivenlerden kucağında çıkarır her akşam ona kapıyı açtığımda bu böyledir:)

sabahları kahvaltımı yaptırır yedirir öyl çıkar.

gece üzerimi örter sarılır hiç elini çekmez. sabahları dizine oturtur sever beni evden çıkarkende bir sürü öper kucaklar ve gider..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…