- Konu Sahibi SorunluyumSorunlu
ee sonuç ne olsu şu an durumunuz aynımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee sonuç ne olsu şu an durumunuz aynımı
bi an okumaya başlayınca aserde bişi oldu zannettim ne kadar sürüklendim valla ama çok üzüldüm gerçekten olsun ama en azından nefes aldığını seni sevdiğini biliyosun döner o yine üzülme bu kadr dediğin gibi seviyosa bazı şeyleri unutmak mümkün değil umarım düzelir aranız:gitme:
Ayrıldık canım.4 ay oldu...Eğer okumak istersen!
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/351382-varmisbir-yokmusaslinda-hic-yokmus.html
Ayrıldık canım.4 ay oldu...Eğer okumak istersen!
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/351382-varmisbir-yokmusaslinda-hic-yokmus.html
Konun aktifken de sürekli takip etmiştim erkekler çok tuhaf canlılar sevgi ile ilgili değilse de ( onu zaten bilmiyorlar bilseler de önem göstermiyorlar ) hatır gönül de bilmiyorlar fisfisfis
Bi arkadaş yazmış adını bulamadım şimdi senin konunda ; hiçbir erkeğin ailesine rağmen ve /veya aşkı için yürek gösterdiğini duymadım ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ne kadar doğru bi yorum işte bu sadece umarım onu unutup mutlu olursun hozefincim , bunu tüm kalbimle diliyorum olumunekankayizsmile
Yorum yapamıyorum gerçekten, çok içten bir yazı, üzüldüm(
Sence onun için bu kadar üzülmeye değermi??
Canım ilk öncelikle sanırım seni sevdiğini özleyenler topiğinden tanıyorum ... Konuşmuşluğumuz yok ama askerlerimiz aynı ayda gelceğini biliyordum ve ayrıldığınızı falan hatırlıyorum karıştırmıyorsam tabi :uhm:
İnan okurken üzüldüm...
Yüreğinle yazmışsın yazıyı belli... Hissederek...
İnşallah hakkında en hayırlısı olur her zaman ...
Bunu unutma olur mu; hakkında ne hayırlısıysa o olur her zaman buna çok inanıyorum ben...
Kolay unutulmuyor çünkü çok fedakarlık yaptım.Emek veriyorsun yanında oluyorsun üzülmesin istiyorsun derken bir bakmışsın yanında olmayanlara değişmiş seni...Bazen diyorum anlatsam içimdekileri de atsam içimden diye.Yaşananlardan bişey anlamayan anlatılanlardan mı anlayacak...Çok zor...En son onun çok yakın bir arkadaşı ile görüştüm.Sıyır yakanı ondan ararsa barışma üzülürsün dedi.Sen çok iyi bir insansın hak etmiyor seni,emin ol arar o seni birgün.Evleniyorum de rahat bırak beni de.Def et başından çok üzülürsün.Ailesinin sözünden çıkamıyor ama orda burda erkeklik taslıyor falan diye anlattı.Çok şaşırdım...Aramıyorumda oda aramıyor.Bitti yani böyle...
Çok teşekkür ederim hozefin , bi zamanlar duvar kağıdı yapmıştım bunu ...
İnanmak başarmanın yarısıdır ...
Teşekkürler tekrar sevgiler
Ağlattın beni vallaniye böyle niye seven mutlu olmuyor(
Rabbim yardımcın olsun, hayırlı olanı karşına çıkarsın sevdirsin inşallah..