sen duymuyorsun ama ben hep kendime seni anlatıyorum

bi an okumaya başlayınca aserde bişi oldu zannettim ne kadar sürüklendim valla ama çok üzüldüm gerçekten olsun ama en azından nefes aldığını seni sevdiğini biliyosun döner o yine üzülme bu kadr dediğin gibi seviyosa bazı şeyleri unutmak mümkün değil umarım düzelir aranız:gitme:

bi an okumaya başlayınca aserde bişi oldu zannettim ne kadar sürüklendim valla ama çok üzüldüm gerçekten olsun ama en azından nefes aldığını seni sevdiğini biliyosun döner o yine üzülme bu kadr dediğin gibi seviyosa bazı şeyleri unutmak mümkün değil umarım düzelir aranız:gitme:

Ayrıldık canım.4 ay oldu...Eğer okumak istersen!

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-acisi-cekenler/351382-varmisbir-yokmusaslinda-hic-yokmus.html

Canım ilk öncelikle sanırım seni sevdiğini özleyenler topiğinden tanıyorum ... Konuşmuşluğumuz yok ama askerlerimiz aynı ayda gelceğini biliyordum ve ayrıldığınızı falan hatırlıyorum karıştırmıyorsam tabi :uhm:
ınan okurken üzüldüm...
Yüreğinle yazmışsın yazıyı belli... Hissederek...
ınşallah hakkında en hayırlısı olur her zaman ...
Bunu unutma olur mu; hakkında ne hayırlısıysa o olur her zaman buna çok inanıyorum ben...

canım şöyle bi göz gezdirdim daha sonra hepsini okucam ama gerçekten duygularını iyi dökmüşsün yazıya benim gibisin bende böyle olouyorum çok üzülünce ama zaten eğer çok sevseydi mücadele ederdi dimi bende çok sevdim hemde çok ve 3 yıl sonra bitti yani bu kader olsa gerek demekten başka çaremiz yok zannedersem dönüp dönüp birleşmenin ne anlamı var artık bi düşünsene boşa zaman kaybı zaten olucağı olsaydı bu kadar zor olmazdı dimi sen bence güçlü ol unutmaya çalış biliyorum ki karşıdan herşey çok kolay gelir ama hayat işte olmayınca olmuyo ne kadar ağlasanda,haykırsanda,ölüyo gibi hissetsende kendinii,tek hayalin olsada ve kavuşmak için yalvarsanda Allaha olmayınca inan olmuyo oluruna bırak artık bence zaten senin kaderinde o varsa olur eğer o yoksada naparsan yap onun olamazsın:çok üzgünüm:

Konun aktifken de sürekli takip etmiştim erkekler çok tuhaf canlılar sevgi ile ilgili değilse de ( onu zaten bilmiyorlar bilseler de önem göstermiyorlar ) hatır gönül de bilmiyorlar fisfisfis

Bi arkadaş yazmış adını bulamadım şimdi senin konunda ; hiçbir erkeğin ailesine rağmen ve /veya aşkı için yürek gösterdiğini duymadım ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ne kadar doğru bi yorum işte bu sadece umarım onu unutup mutlu olursun hozefincim , bunu tüm kalbimle diliyorum olumunekankayizsmile

Konun aktifken de sürekli takip etmiştim erkekler çok tuhaf canlılar sevgi ile ilgili değilse de ( onu zaten bilmiyorlar bilseler de önem göstermiyorlar ) hatır gönül de bilmiyorlar fisfisfis

Bi arkadaş yazmış adını bulamadım şimdi senin konunda ; hiçbir erkeğin ailesine rağmen ve /veya aşkı için yürek gösterdiğini duymadım ....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ne kadar doğru bi yorum işte bu sadece umarım onu unutup mutlu olursun hozefincim , bunu tüm kalbimle diliyorum olumunekankayizsmile

Kolay unutulmuyor çünkü çok fedakarlık yaptım.Emek veriyorsun yanında oluyorsun üzülmesin istiyorsun derken bir bakmışsın yanında olmayanlara değişmiş seni...Bazen diyorum anlatsam içimdekileri de atsam içimden diye.Yaşananlardan bişey anlamayan anlatılanlardan mı anlayacak...Çok zor...En son onun çok yakın bir arkadaşı ile görüştüm.Sıyır yakanı ondan ararsa barışma üzülürsün dedi.Sen çok iyi bir insansın hak etmiyor seni,emin ol arar o seni birgün.Evleniyorum de rahat bırak beni de.Def et başından çok üzülürsün.Ailesinin sözünden çıkamıyor ama orda burda erkeklik taslıyor falan diye anlattı.Çok şaşırdım...Aramıyorumda oda aramıyor.Bitti yani böyle...

Yorum yapamıyorum gerçekten, çok içten bir yazı, üzüldüm :((
Sence onun için bu kadar üzülmeye değermi??

Artık eskisi gibi üzülmüyorum.İnsan hayatta ne acılara alışıyor.Zamanı geliyor canı parçası anne babasını yada evladını kaybediyorda hayata devam ediyor.Ara ara aklıma geldiği hüzünlendiğim oluyor ama onu bana hatırlatıcak ne varsa yok ettim.Bir tek flasha kaydettiğim resimleri silemiyorum.Bir türlü elim gitmiyor.Bakmıyorum hiç resimlere ama silemiyorumda....

Canım ilk öncelikle sanırım seni sevdiğini özleyenler topiğinden tanıyorum ... Konuşmuşluğumuz yok ama askerlerimiz aynı ayda gelceğini biliyordum ve ayrıldığınızı falan hatırlıyorum karıştırmıyorsam tabi :uhm:
İnan okurken üzüldüm...
Yüreğinle yazmışsın yazıyı belli... Hissederek...
İnşallah hakkında en hayırlısı olur her zaman ...
Bunu unutma olur mu; hakkında ne hayırlısıysa o olur her zaman buna çok inanıyorum ben...

Evet sevdiğini özleyenlerdeydim bende.Takip ettiysen ordanda bilirsin ozamanlar ki çabalarımı.Geçen gün asker uğurlanıyordu mahalleden.Aklıma geldi yine askere gidişini hatırladım.Bir erkeğin hayatında unutmayacağı en büyük şeydir askerliği.Onun askerlik anılarının tümünde ben varım.İlk yola çıkacağı gün garajda uğurlanması ağlaması oynaması gülmesi resimleri videoları...Hepsinde ben varım...En önemliside yemin töreninde bir tek ben vardım:çok üzgünüm: umarım her aklına geldiğinde benim içimin tüm acısını o fazlasıyla hisseder...

Kolay unutulmuyor çünkü çok fedakarlık yaptım.Emek veriyorsun yanında oluyorsun üzülmesin istiyorsun derken bir bakmışsın yanında olmayanlara değişmiş seni...Bazen diyorum anlatsam içimdekileri de atsam içimden diye.Yaşananlardan bişey anlamayan anlatılanlardan mı anlayacak...Çok zor...En son onun çok yakın bir arkadaşı ile görüştüm.Sıyır yakanı ondan ararsa barışma üzülürsün dedi.Sen çok iyi bir insansın hak etmiyor seni,emin ol arar o seni birgün.Evleniyorum de rahat bırak beni de.Def et başından çok üzülürsün.Ailesinin sözünden çıkamıyor ama orda burda erkeklik taslıyor falan diye anlattı.Çok şaşırdım...Aramıyorumda oda aramıyor.Bitti yani böyle...

Fuzulinin bir şiiri var

söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil
çektiğim alamı bir ben bir de allah’ım bilir

Anlatsan da bişey değişmez tecrübeyle sabittir:1no2:
Arkadaşı böyle cümleler kurdu ise sana zaten onsuz yaşayabiliyorsun , bu çok zor birşey yaşamayana hikaye gelir , masal gelir evet ama yaşanıyor pek ala:sinifsinif:

Kadrimizi kıymetimizi bileseler hatır gönül gözetseler bu durumda olmazdık zaten yıkılmadan aykta olmak güzel birşey en azından hayata yenilmeden inadına yaşamak nefes almak kaydirigubbakcemile5
ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner eyvahedigeldismile

Bu gece içime atasözleri deyimler sözlüğü kaçtı herhalde heryere özlü bi söz yazıyorum yatıyım bari
Tekrar belirteyim iyi olduğuna sevindim :nazar:

Bende senin bu duygulu haline Nazım Hikmetin bir şiiri ile eşlik edeyim bari.

* Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın..Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın...Peki o ne yaptı deme..Herkes kendinden sorumludur aşkta..Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu..Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için..? Hayatı ıskalama lüksün yok senin..Onun varsa, bırak o lüksü sonuna kadar yaşasın..Her zamanki gibi yaşayacaksın sen...Acılara tutunarak yaşamayı ; Öğreneli çok oldu.. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da kötü bir şey değil..Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki...Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor...Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu..? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana...Yine içeceksin rakını balığın yanında...Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası...Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir...Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma ; Yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte..Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu...Elbet bitecek güneşe hasret günler...Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...*

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim hozefin , bi zamanlar duvar kağıdı yapmıştım bunu ...
İnanmak başarmanın yarısıdır ...
Teşekkürler tekrar sevgiler

Çok teşekkür ederim hozefin , bi zamanlar duvar kağıdı yapmıştım bunu ...
İnanmak başarmanın yarısıdır ...
Teşekkürler tekrar sevgiler

insan kendine ne kadar telkin verirse versin bir köşesinde yaşıyor acısını ve bunu kimse anlamıyor.herkes kendi içindeki acıyı bilir:çok üzgünüm: umarım eden bulur...

Ağlattın beni vallaniye böyle niye seven mutlu olmuyor :((
Rabbim yardımcın olsun, hayırlı olanı karşına çıkarsın sevdirsin inşallah..

4 ay oldu ayrılalı...Bu gece ilk kez derin derin düşündüm onu...Özlüyormuyum bilmiyorum ama hala içimde acıyan birşeyler var sanki.Düşünmek çok kötü.Gecenin bir yarısı düşüncelere dalıp düşünürken o rahat rahat uyuyormudur?Yoksa ara ara onunda yüreği sızlıyormudur?Bunu bilememek çok kötü:çok üzgünüm:

Back
X