Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Hemşom bu haftada gelen giden olmazsa 3 hemşo mutfağa girerizBakarsın yine 1 . olursun:89:
Öyle yapariz cnm artik
baksana kimseden ses cikmiyor.Bunlar köfte yapmayi bilmiyor bence hemsom,bilselerdi yaparlardi

Yok cnm fazlasinda gözüm,1 defa birinci olmusum bundan sonra genclerin önünü acmak lazim

Öyle yapariz cnm artik
baksana kimseden ses cikmiyor.Bunlar köfte yapmayi bilmiyor bence hemsom,bilselerdi yaparlardi

Yok cnm fazlasinda gözüm,1 defa birinci olmusum bundan sonra genclerin önünü acmak lazim

Evet bilmiyor olabilirler mi:89:
Tamam sen de söz aldım peşini bırakmam

Hayırlı akşamlar

2 gün önce harput köftesi yapmıştımÇok güzel oluyor

köftelerim hazır, umarım bu seferde sorun çıkmaz:18:

bu arada geçen yarışma için hazırladığım tatlıların fotoğraflarını buladım maalesef:) o yüzden adra'cım senin sütlaçlar bir numara:128:

Yarışma katılım süresi bitmesi için son haftaHaydi hanımlar köftelerinizi bekliyoruz

Katılım başlama tarihi : 15 Ekim 2013
En son başvuru tarihi : 03 Kasım 2013 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 04 Kasım 2013
Oylama bitiş tarihi : 11 Kasım 2013 / 12:00 Pazartesi

bu arada geçen yarışma için hazırladığım tatlıların fotoğraflarını buladım maalesef:) o yüzden adra'cım senin sütlaçlar bir numara:128:

Eminin senin sütlaçlar da benimkiler kadar güzeldi.Teşekkür ederim canım.Köfterin de ağız sulandırıyor.

nevresteee listeni eline alacağın ve katılabilirim diyenlerin peşine düşüceğin duyumunu aldım ve tırstım hemen mutfağa girdim aklımdaki köfteyi olmasada başka tarifler yaptım akşama açarım inşallah konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…