• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
adra annen seni çağıryo, markete gidecekmiişsin:102:

kendimize oy verebiliyoz mu :9::9::9::9::9::9:ay karnım ağrımaya başladı geriliyorum geriliyorum çatlarsam kötü oluyy:49:

Resimler biraz büyük belki ondandır.Aslında biraz küçülltseymişim iyiymiş.Senin gibi göremeyenler olmuş olabilir.Sakın benim köftelere bakmadan oy kullanmayın ha.:52::52::52:
Bencede önce bakin,zaten gördükten sonra eliniz oy kullanmaya gidecektir:52:
Bundan önceki yarışmanın fotoları da aynıydı.Onlar bu kadar büyük değildi galiba.Bu niye böyle oldu anlamadım.Ayarı falan mı vardı acaba.Akşam gidince yeğenimi bir güzel azarlayayım.On lira almayı biliyor uyanık.:57:
Yarisini geri iste:60::60:
Bunu baştan söyleseydiniz küçültürdük biraz.:52:Bak birinci olacaksam da fotolar yüzünden olamayacağım.:52::52::52:Hanımlar üşenmeyin.Sayfaya tıklayın.Gidip bir ev süpürüp gelin fotolar açılmış olur.:27::52:

Nevreste pışıkkkk.:27:Ben üçleme yapmak için katıldım.:9:Zaten bulaşık makinesi bozuk.Bulaşıkları hiç gözüm yemiyor.:27:
Bu süperdi cnm
:60::60::60:
Bakın sabreden böyle ekrana yapışıyor işte.:60:
Kesinlikle sabredin,hala aklimda o köfteler..Ama sözü aldim,bir dahakine payimi gönderirsin almanyaya,kargo benden:52:

Tamam dürteyim:9:
3 adayım var aralarında seçim yapabilirsem vereceğim:ssz::1:

bana verebilmen için oyunu özel bişey yapmam gerekiyormu lütfen çekinme söyle:1::1::1:
şimdi adra kapıya bakmaya gitti gelir birazdan:1: seni tutar lafa alır oyunu ben ondan önce tutayım dedim :4::4::1:

Back
X