Içliii köfteeeeeeee
Ellerine sağlık harika görünüyorlarbaşarılar...
![]()
çoookkkkk teşekkürlerrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Içliii köfteeeeeeee
Ellerine sağlık harika görünüyorlarbaşarılar...
![]()
Cnm icli köfteyi cok severim ve seninkilerde cok lezzetli görünüyor.sağol canım arada içli köfte kısmını üzerime alınıp yazasım geldi![]()
Oyum Egunal'ın....Sunumuna ve tariflerine bayıldım.![]()
Cnm icli köfteyi cok severim ve seninkilerde cok lezzetli görünüyor.![]()
Günaydin..Son duruma bakayim dedim.egunal birincilige doymuyor
Su enler kismina en cok 1.lik alan üye diyede yazsalardi ya![]()
Çok güldümSen çok yaşa
![]()
Farkettimki oyumu kime verdigimi yazmamisim.
Icli köftedeydi aklim aslinda,cünkü icli köfteye bayilirim .kiyma köfteyle pek aram olmamasina ragmen adranin köftesini görünce bu dedim ve oyumu adracigima verdim...
Güle güle kullan cnm
Bu arada bende sarmaya sarma denmesinden yanayim:18:
Allah söyletmis cnm o zaman,yine 1.olursan ben demistim derimdaha oylamada 2.gün canım erken yaw
birincilik havasına girmem için epey bi süre var zaten öyle almış yürümüş bir halimde yok akmasada damlıyor oylar
ayrıca kesinlikle haklısın enlere yazılmalı yani![]()
Ohh ne güzel cnm afiyet olsun,annem olsaydi yanimda banada sarardiSabah kalktım annem yine dolma sarıyor.Bu seferki etli yaprak sarması.Birazdan afiyetle yiyeceğiz.En sevdiğim neyseki.
![]()
köftelerin hepsi birbirinden güzel görünüyor karar vermekte zorlandım :44: elinize sağlık başarılar diliyorum![]()
Günaydınlar mutlu sabahlar
Bende oyumu kullandım oyum güveçte köfteyle ıslama köftesine gittikatılımçı arkadaşlara başarılar dilerim elerinize sağlık
![]()