• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Yok yok beni ekleme , ben güzel temennilerde bulunmak için yazdım sadece .

Olsa olsa süpriz olur benden , ette bol bu ara nasıl olsa :52:
O zaman dikkat et cnm,bi bakmissin yarisiyorsun:9:
Fenada olmaz hani seni yarismada görmek,ara verdin yeteri kadar,Yeniden sahalarda görmek istiyoruz güzel yemeklerini:56:

:9::9::9::9:

Sen çok yaşa yahu , ne güldüm . Nevresteyi listesi ile hayal edince zaten gülüyorum hep .

Sen kaptın birinciliği hiç katılırım falan demiyorsun tabii
Arka arkaya olmasin cnm,bide diyete basladim ya buralardan bir süre ayri kalmakta fayda var:9:

Yeni yarışma vatana millete hayırlı olsun:)Bu yarışmaya katılım çok olur diye düşünüyorum.Çünkü herkesin evinde bol bol et,kıyma var bu ara.:1:Görsel şölen bizi bekliyor.:52:

Kafamdaki köfteyi yapan olmasın sakın :52: Olursa da vazgeçmem valla, baştan söyliiim :52: :9:

$image.webp
Bu gün Elazığ'daydım :16:ablamın yanındaydım:38:onun lezzetli ellerinden yediğim yayla corbası,içli köfte, yaprak sarması, su böreği, haruşik denilen tavuk yemeği yapmıştı bende burda sizlerle paylaşayım dedim:56:
İçli köftenin içinde kıyma ve ceviz dışı incecikti belki size ilham verir:27::56:

Eki Görüntüle 832573
Bu gün Elazığ'daydım :16:ablamın yanındaydım:38:onun lezzetli ellerinden yediğim yayla corbası,içli köfte, yaprak sarması, su böreği, haruşik denilen tavuk yemeği yapmıştı bende burda sizlerle paylaşayım dedim:56:
İçli köftenin içinde kıyma ve ceviz dışı incecikti belki size ilham verir:27::56:

Ablandan içli köftenin tarifini istiyorum :52: Bunu yaparak ben katılacağım dersen daha keyifli olabilir tabi :52:

bayılırım köfteye
yeni katagori hayırlı olsun katılacak herkese başarılar dilerim
böylece bol bol köfte tarifi alabileceğiz

Yok yok beni ekleme , ben güzel temennilerde bulunmak için yazdım sadece .

Olsa olsa süpriz olur benden , ette bol bu ara nasıl olsa :52:
Tamam sürpriz bekliyoruz ben bayılırım sürprizlere:52:
O zaman dikkat et cnm,bi bakmissin yarisiyorsun:9:
Fenada olmaz hani seni yarismada görmek,ara verdin yeteri kadar,Yeniden sahalarda görmek istiyoruz güzel yemeklerini:56:
Evet siz buraya yorum yazmaya devam edin bir bakmışsınız yarışıyorsunuz:51:..Sonra ne oldu nerdeyim ben demeyin ama:30:
Tamam diyeceğim ama nevreste ve listesinden korkuyorum canlar :52::52:
Korkma gel sen ben seni yedek listesine alacağım:60:
Korkma cnm,eli cok hafiftir:60::60:

:60::60::60:
:9::9::9::9:

Sen çok yaşa yahu , ne güldüm . Nevresteyi listesi ile hayal edince zaten gülüyorum hep .

Sen kaptın birinciliği hiç katılırım falan demiyorsun tabii
Eki Görüntüle 832923 Evet bu topiğe imada bulunanları bile listeye alıyorum:60:
demekki ikna olasım varmış benimde:9::9::9:
seninle aynı kategoriye hiç düşmedik sanırım hadi düşelim o zaman:1:
Evet sen dünden razıymışsın:9:Olsun olsun beni yormadan ikna oldun:27:
Evet hiç yarışmadık belki ben de katılabilirim düşünüyorum:28:
Yeni yarışma vatana millete hayırlı olsun:)Bu yarışmaya katılım çok olur diye düşünüyorum.Çünkü herkesin evinde bol bol et,kıyma var bu ara.:1:Görsel şölen bizi bekliyor.:52:
Senide bekliyoruz canım:56:
Kafamdaki köfteyi yapan olmasın sakın :52: Olursa da vazgeçmem valla, baştan söyliiim :52: :9:
İpucu ver o zaman:30:
Eki Görüntüle 832573
Ellerine sağlık harika görünüyor:56:
bayılırım köfteye
yeni katagori hayırlı olsun katılacak herkese başarılar dilerim
böylece bol bol köfte tarifi alabileceğiz
Esracım bu kategoride seni de görecekmiyiz:42::56::52:

Gecen kategoride de öyle demistin,ama gelmedin:19:
Bu kategori de görelim seni ve güzel yemeklerini
:16::56:
canım yaptım ben tatlımı ama ben resim ekleyemiyorum o işi nevreste halledicekti ama neti yoktu o da yapamadı :) saglık olsun ne diyelim :)

köfte yapmasını bilseydim keşke nasıl özeniyorum ama katılamıyorumm:26:
(hoş başka birşeyde yapmasını bilseydim keşke:33::33:)

yemek bölümünde mi takılsam artık acaba ne yapsam:1:
okadar güzel şeyler paylaşılıyor kiiiii:56::56::56:
zaten zayıfçanak birşeyim bari ruhum doysun belki kilo alırım:27::27:

Back
X