• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Egunal atağa geçmiş :52:hadi hayırlısı :52:

Son düzenleme:
Günaydın:16::16::16::16:
turk-kahvesi_300575.jpg

Sevgili annemdeyim ben geldim sabahın körü hatun hala yatıyooooo:19::19::19:
Uykusunu alamazsa asabi oluyor ellemiyom bende:1:
Kalkacakta kahvaltı yapcaz öliyim ben açlıktan:19::19::19:

Sen de uyu ne oturuyorsun:9:Ben bile acaba uyusam mı biraz diyorum erken uyandım:ssz:

Günaydınlarrrr.:16:

Yarışma çok çekişmeli son oylara göre.:27:

Gulumsunn ve nicksiz

Oylarınız için çok teşekkür ederim.:16:

Sen de uyu ne oturuyorsun:9:Ben bile acaba uyusam mı biraz diyorum erken uyandım:ssz:

çalıştığım dönemlerde erken kalkmaya alışmışım ev hanımı oldum hala öyle devam ediyorum daha da yatmam işte:1::1::1:
hem kadın dediğin erken kalkar işlerini erkenden bitirir :1: geç kalkan kadınların saldırısına uğramam an meselesi:1::1:
polimik olabilir tırsıyorum:1:

Canım çok geçmiş olsun:16:
Panik yapma doktorun dediklerini yap kontrollerini ihmal etme herşey yoluna girer inşaallah:29:

canım benim çok geçmiş olsun buna benzer durumlar yaşayan çok gebelerimiz oldu sorunsuz atlattı hepsi sıkma tatlı canını:70:
burayı okumasam haberim olmayacak pazartesi topiğe gel canım saat kaç olursa olsun haber ver bana:16:

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et,bebeğinede :54:

canım yaaa çok geçmiş olsun:(
hemen endişe etme, belki düzelicek bişeydir hepsi, yani hani bazen birikim oluyo ve yüksek çıkıyo falan ya.....
şuan hamilesin sende zaten.....
allah kolaylık versin canım, öpüyorum, SIKMAMAYA ÇALIŞ CANINI.....

allah razı olsun dualarınız bekliyorum iyi olur inşallah bebeğime bişi olmasında ben herşeyine katlanırım hamur işi tatlı flean herşeyi çıkardım şuan hayatımdan pazartesi inşallah güzel sonuç alırım... ve korktugum tiroid ilacımıda bugün itibariyle içmeye başladım beni çok kötü yapsada bebeğim için içicem artık nabalım :31:

Whitepearll

Canım oy verdiğin için çok teşekkür ederim.:16:

Gazel'le aynı oydayız.:52:

allah razı olsun dualarınız bekliyorum iyi olur inşallah bebeğime bişi olmasında ben herşeyine katlanırım hamur işi tatlı flean herşeyi çıkardım şuan hayatımdan pazartesi inşallah güzel sonuç alırım... ve korktugum tiroid ilacımıda bugün itibariyle içmeye başladım beni çok kötü yapsada bebeğim için içicem artık nabalım :31:

Çok geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.İyi düşün,iyi olsun.:16:

Son düzenleme:
Whitepearll

Canım oy verdiğin için çok teşekkür ederim.:16:

Gazel'le aynı oydayız.:52:

Çok geçmiş olsun canım.Kötü düşünme.İyi düşün,iyi olsun.:16:

evet adram fena kapışıyoruz gibi :1:
şaka şaka haberim bile yok aklıma geldikçe bakıyorum takipte değilim okadar...birinci ikinci belli zaten :1::1:
duyuru bile yapmadım oy zaten istemem asla...
ne kadar oy verilirse gönülden kabulümdür...maksat heyecandı...allah razı olsun oy verenlerden...
bu kadarı bile beni çok mutlu etti...tarifimin paylaşılması beğenilmesi bana yeter zaten...
birinci olacak kişiyi tebrik ederim şimdiden...:16:

selam kızlar burda olup yarışmanın heycanına katılamıyorum bugün aldıgım testimde yüksek çıktı tiroidimde yükselmiş şeker albüm herşey çıktı yani bikaç gün dikkat edicem yedikelrime pazartesi tekrar şekere bakılcak inşallah düşer:14:

oy veren herkeze çok teşekkür ederim :42:ama sonucuda göremicem sanırım pazartesi bütün gün doktorda olucam:5:yarışmanında keyfini çıkaramadım oysa ne güzel eğlenceli başlamıştı:50:

canım çok geçmiş olsun bebeğinde Allaha emanet olsun
ken dikkat et
iyi haberlerini bekliyoruz canım

canım çok geçmiş olsun bebeğinde Allaha emanet olsun
ken dikkat et
iyi haberlerini bekliyoruz canım

teşekkür ederim canım inşallah iyi olucaz dikkat ediyorum inşallah insülin yada diyete gerek kalmaz saolun :31:

evet adram fena kapışıyoruz gibi :1:
şaka şaka haberim bile yok aklıma geldikçe bakıyorum takipte değilim okadar...birinci ikinci belli zaten :1::1:
duyuru bile yapmadım oy zaten istemem asla...
ne kadar oy verilirse gönülden kabulümdür...maksat heyecandı...allah razı olsun oy verenlerden...
bu kadarı bile beni çok mutlu etti...tarifimin paylaşılması beğenilmesi bana yeter zaten...
birinci olacak kişiyi tebrik ederim şimdiden...:16:

Gazel bak daha fazla oy alma.:27:Bu sefer sondan üçüncü değil baştan üçüncü olmak istiyorum.:52:Benim için ekleme aşaması daha heyecanlı:)Evet birinci belli artık.Egunal'i şimdiden tebrik ederim.Egunal diğer yarışmalara gireceksen söyle de ben hiç uğraşmayayım.:60:

Son düzenleme:
ESMACVS ve DatluCadu

Oylarınız için çok teşekkür ederim.:16:

Back
X