• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Hoşgeldiniz:16:
Değişik köfte mi hayatta inanmam:9:Yapın bakalım görmeden inanmayacağız:52::52::52:
Köfte çok hangisini yapmak isterseniz:56::46::46:Biz burda bekliyor olacağız:52::52::52:

katılırsam KÖFTE MANTOLU PATLICAN yaparım sanırım:12:

daha zaman var bu sıra çogu zman kayınvaldemde kalıyoruz orda net yokta aslında kış geliyo bebişim üşümesin diye kürk istiyorum :17:

katılırsam KÖFTE MANTOLU PATLICAN yaparım sanırım:12:

daha zaman var bu sıra çogu zman kayınvaldemde kalıyoruz orda net yokta aslında kış geliyo bebişim üşümesin diye kürk istiyorum :17:

Tamam ne zaman vakit bulursanız o zaman bekliyoruz:56:Evet üşümeyin kürklenmek lazım:9::9:

auscum sonunda bende katılıyorum :62:
yöresel yemekleri bekledim katılmak için hep ama köfte denilince irkildim bir an :52:
sponsorum sensin :16:

Gördüm gördüm ahretim , şok oldum yahu :17:

Oraya da yazdım , bileydim dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım , koskoca sponsor olmuşum yemekte bir tuzum yok :36:

Köfte denilince irkilmenin sebebi , ben köfte yemeğe çat kapı geliveririm sana diye olmasın sakın :8:

Oraya da yazdım , bileydim dana döşten taze çekilmiş kıyma yollardım , koskoca sponsor olmuşum yemekte bir tuzum yok :36:

Köfte denilince irkilmenin sebebi , ben köfte yemeğe çat kapı geliveririm sana diye olmasın sakın :8:

Bak Gazel senden hızlı çıktı :52::52:Artık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar:9:

Bak Gazel senden hızlı çıktı :52::52:Artık masrafları karşılarsın sponsor olmuşsun o kadar:9:

Sorma yahu , neyse ki bayramdan çıktık yoksa bir de bana sormadan iki çeşit yapmış , nerden baksan bol tuttuysa ,1.5 kilo kıyma :9::9:

Neyse canı sağolsun arkadaşımın ama ben bilmiyordum inan bana süpriz oldu bu iş .

Sorma yahu , neyse ki bayramdan çıktık yoksa bir de bana sormadan iki çeşit yapmış , nerden baksan bol tuttuysa ,1.5 kilo kıyma :9::9:

Neyse canı sağolsun arkadaşımın ama ben bilmiyordum inan bana süpriz oldu bu iş .

Evet aniden karar verdi ve bir baktım yapmış eklemiş Maşaallah çok hızlı:46::nazar:Sen de bol şans getirirsin inşaallah:16:

Günaydın mutlu pazarlar:16::16::16::16:
turkiyedekahvalti.jpg
:56::56::56::56:
Bu ne muhteşem bir kahvaltı masasıdır.:56:Aslında yarışmaya en güzel kahvaltı masası diye bir kategori eklense ne güzel olur.Kahvaltı çok özeldir.Kahvaltı masasında edilen sohbetler,muhabbetler çok zevklidir.Bayılırım güzel masalar görmeye.:16:

Ben düşünmüyorum katılmayı.:1:
Sürpriz yok mu:26::9::9:
Bu ne muhteşem bir kahvaltı masasıdır.:56:Aslında yarışmaya en güzel kahvaltı masası diye bir kategori eklense ne güzel olur.Kahvaltı çok özeldir.Kahvaltı masasında edilen sohbetler,muhabbetler çok zevklidir.Bayılırım güzel masalar görmeye.:16:

Evet haklısın kahvaltı masası diye bir kategoride yapalım inşaallah:56::16:

Sürpriz yok mu:26::9::9:

Evet haklısın kahvaltı masası diye bir kategoride yapalım inşaallah:56::16:

Sürpriz olabilir belki hiç bilmiyorum.:27:Allahın hakkı üçtür diyip de katılabilirim veya tembellik edebilirim.:52:

Kahvaltı masası güzel olur:)

dana döşten yağsız kısmından üç beş kilo yollarsan belki affedebilirim :62:
içindeki soğan moğan baharatlar yağı tuzu derken sen koca bir koli yap en iyisi :60:
ah kuzum senin varlığın yeter...

ben müsait bir zamanda ona iyi bir ceza düşünmeliyim nevreste :1:
sponsor dediğin işinin başında olur dimi...:60:

dana döşten yağsız kısmından üç beş kilo yollarsan belki affedebilirim :62:
içindeki soğan moğan baharatlar yağı tuzu derken sen koca bir koli yap en iyisi :60:
ah kuzum senin varlığın yeter...

ben müsait bir zamanda ona iyi bir ceza düşünmeliyim nevreste :1:
sponsor dediğin işinin başında olur dimi...:60:

Evet haberi bile yok:19::60:

Back
X