• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
göremiyomki:50::50: akşama bakayım, seninkimi güzel benimki:37:

Bak bakalım yarın yorum bekliyorum.Yalnız bu yeni değil ramazanda yapmıştım.

Pc işgal altında:19:cepten sütlacı göremiyorum:44:Eminim çok güzeldir yine ellerine sağlık:38:

Teşekkür ederim canım.:16:

Çocuklar mı bilgisayarda.Bu bilgisayar bazı yönden çok ama iyi çocuklar açısından çok fena.Çocukları ele geçirdi maalesef.

Köfte sevmem desem kızlar :17: ya ,cidden sevmiyorum küçğkken annem kandırırmış beni sucuk gibi yapıp yedirirmiş al sana sucuk yaptım ye diye.Hala zoraki yerim od 1 tane filan yani.
Katılan arkadaşlara bol şanslar şimdiden :13::13:

evde yaparken tek manisa köftesini seviyorum. onun dışında yavan geliyor bana nedense:50:

Ben şanslıyım sütlacı görmüyorum:9:Ama adını bile duymak yetti hemen çikolata aldım yiyorum:1:
pehhh sütkaç nire çükülata nire:19:

Çocuklar mı bilgisayarda.Bu bilgisayar bazı yönden çok ama iyi çocuklar açısından çok fena.Çocukları ele geçirdi maalesef.

umarım sorun gidermiş olurda bakarım:31:

Köfte sevmem desem kızlar :17: ya ,cidden sevmiyorum küçğkken annem kandırırmış beni sucuk gibi yapıp yedirirmiş al sana sucuk yaptım ye diye.Hala zoraki yerim od 1 tane filan yani.
Katılan arkadaşlara bol şanslar şimdiden :13::13:

Ama sucuk diye yediğinize göre beğeniyormuşsunuz.:1:Zorla olduğu için soğumuşsunuz galiba.Ama şöyle bol soğanlı,domatesli,turşulu,ketçaplı,mayonezli ekmek arası köfte olsada mı yemezsiniz.:17:

Ama sucuk diye yediğinize göre beğeniyormuşsunuz.:1:Zorla olduğu için soğumuşsunuz galiba.Ama şöyle bol soğanlı,domatesli,turşulu,ketçaplı,mayonezli ekmek arası köfte olsada mı yemezsiniz.:17:

sus adra ne olur sus:52::52::52::52: kilo alma evremdeyim ne olur sus:52:

Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolay:9:Eşim pc başında:1:Benim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz:1:

Dimi bence de.:27:İki tabak kesin yerim.Üçüncüyü de yerim de ayıp olmasın diye köşeme çekilirim içim gide gide.:60:
ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh:56::56:
Yok canım çocuklar olsa kaldırmak kolay:9:Eşim pc başında:1:Benim kızlar hafta içi pc başına oturmazlar,oturamazlar.Oğlumda pek anlamıyor daha eşimle bölüşemiyoruz:1:
aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var:19:
Tamam sustum.:52:Ama sütlaç maduru olduğun için bilesin.:52:

:9::9::9::9::38:

Son düzenleme:

Sendeki büyük çocukmuş.:1:Saatleri bölüşün.:1:Ne güzel nete girmemeleri çocuklarının.Bazı çocuklar hiç dinlemiyor asi oluyor maalesef.Sakın alıştırma.:34:

ya fırında sütlaca ne demeli. ah o kabuk bağlayan üstü yok mu, ahhhhhh:56::56:

aman ne anlıyolarsa pc den sankim kk ları var:19:

:9::9::9::9::38:

Evet ya kabuk ağlayan üstünü yerken insan cennette gibi oluyor dimi.:60:

Hiç dimi.KK olmadan bu bilgisayar ne işe yarar hiç anlamam.:1:

Ne yapayım en kolay o geldi:9:Az önce güllaç yaptım akşam ondan yerim:56:yada Adra bana sütlaç yollasın:27:

Benim sütlaçlar ramazanda kaldı canım.:1:Bak yarın sütlaç yaptıracaksınız bana bu gidişle.:56:

bana müsade hanımlar, nevoşum:38: adra:42:
iyi akşamlar:87::87:

Back
X