• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteler

Favori köfte tarifim ;

• Ankete Katılan
    186
Öyle mi nerde ,nasıl ,kim, ne yapmış:15::9::9::9:
Canım senin tariflerine ,resimlerine,samimiyetine,röportajlarına bayılıyorum:29:Yap bakalım köfteni:52::52::52::52::52:

Söylemem sır.:30:

Canım benim çok teşekkür ederim.:38:Şımarırım bak.:17:

Canim icli köfte istiyor ama yapamamki,yiyemekki:43:
Cuma tartilayim,vermissem ödül olarak yaparim kendime,bakarsiniz bir icli köfte tarifide benden gelir:52:
Ama az vermissem yapmam,yoksa verdigimi geri alirim:43:

Canim icli köfte istiyor ama yapamamki,yiyemekki:43:
Cuma tartilayim,vermissem ödül olarak yaparim kendime,bakarsiniz bir icli köfte tarifide benden gelir:52:
Ama az vermissem yapmam,yoksa verdigimi geri alirim:43:

:52::52:İnşaallah bu hafta en az 1-1.5 kilo vermişsindir:52::52::52::27:

Valla dayanamadım.:9:Savulun ben geliyorum.:32:Gerçi bazı arkadaşlarımız birinciyi ilan etmiş ama olsun.:1:
Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisin:38:

Evet cnm,var öyle pesin pesin 1. secenler ama olsun,eglencesi heyecani yetiyor,sen bizim gönlümüzün 1.sisin:38:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.:1:Teşekkür ederim canım.:16:

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.:1:Teşekkür ederim canım.:16:
Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandim:9:
Ben cuma günü seni takip edeyim kaç kilo veriyorsun bakayım:51:1 kilodan fazla verirsen:4::4::4:Peşindeyim:60:
Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssen:9:

Bende 2.de kazandim yarisi,sansima yarisan arkadaslar sagolsun kimseden oy istemedilerde ben kazandim:9:

Cnm pesime düsmeni bu kadar cok isteyecegim aklima gelmezdi,keske 1 kg dan fazla versemde sende pesime düssen:9:

Bugünden itibaren yemeklerine dikkat ediyorsun peşindeyim menülerini takibe aldım:20:cumaya 1 kilo verilmiş olacak:60:

bende katıldım yarışmaya sanırım katıldım yani konumu açtım bile kabul görsede bende görebilsem meraklandım inşallah becerebilmişimdir :17:

bu kk yı seviyorum özgünevimi becerilerimi arttırdı 17 yaşında evlenipte zorluk çekmeyen var mıdır burdaki tariflerle aç karnımızı doyurduk ee 6 sene sonra tarif eklemek hatta ve hatta yarışmaya katılmakta varmış:31:

katılan herkeze başarılar diliyorum EGUNAL cım canumcum seni sponsorum ilan ediyorum o halde nabıyosun sen ayrışmayı bırakıp bana destek oluyosun:9::9:

çok zekiyim dimi ama:54:

Son düzenleme:
bende katıldım yarışmaya sanırım katıldım yani konumu açtım bile kabul görsede bende görebilsem meraklandım inşallah becerebilmişimdir :17:

bu kk yı seviyorum özgünevimi becerilerimi arttırdı 17 yaşında evlenipte zorluk çekmeyen var mıdır burdaki tariflerle aç karnımızı doyurduk ee 6 sene sonra tarif eklemek hatta ve hatta yarışmaya katılmakta varmış:31:

katılan herkeze başarılar diliyorum EGUNAL cım canumcum seni sponsorum ilan ediyorum o halde nabıyosun sen ayrışmayı bırakıp bana destek oluyosun:9::9:

çok zekiyim dimi ama:54:

ayyy şoklardayım sponsorunmu oldum cidden :53::53::53::1:
henüz konun açılmamış açılınca inancam sanırım:1::1::1:
hayırlı olsun diyelim o zaman:1:
başarılar diliyorum canım:38:

ayyy şoklardayım sponsorunmu oldum cidden :53::53::53::1:
henüz konun açılmamış açılınca inancam sanırım:1::1::1:
hayırlı olsun diyelim o zaman:1:
başarılar diliyorum canım:38:

heycandan yazmayı unuttum sponsorum olduğunu:26: ama konum açılınca adını altın harflerle yazıcam merak etme:9: teşekkürler canum:42: bana kısaca çekirgem diyebilirsin ustam :9:

Back
X