- 8 Nisan 2017
- 57.831
- 313.635
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
senin kadar olamasam daHepsi çok güzel özellikle sütlü nuriyeye bayıldım, ellerine sağlık canım , başarılar![]()
orianammm tesekkur ederimMinik basarılar dilerim ne güzel olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kadar olamasam daHepsi çok güzel özellikle sütlü nuriyeye bayıldım, ellerine sağlık canım , başarılar![]()
orianammm tesekkur ederimMinik basarılar dilerim ne güzel olmuş![]()
tesekkur ederimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar![]()
bak sende benim gonlumu caldin tepsinjn yarisi dolapta ister misinOoo el açması Nörüyeyle gönlümü çaldın tatlı kız![]()
Yoğ diyemmenemtesekkur ederim![]()
bak sende benim gonlumu caldin tepsinjn yarisi dolapta ister misin![]()
dun o sofradaki tabagi ben yedim sadeceYoğ diyemmenem(yok diyemem)
Bunun üstüne kakao dökünce soğuk baklava oliy evdekilere kalan yarısını yeni bir tatlı gibi yedirebilirsin![]()
Minik bizim evi hatırlattın biz beş çocuk ne versen gömüyorduk yemek artmazdı hiç bizim evdedun o sofradaki tabagi ben yedim sadece
cocuklara yeniden tabak yaptim
ama pek ihtiyaci yok gibi en fazla iki gun durur zaten bizim evde tatli yarin aksama bitmis olur![]()
bir camasir sepetimiz vardi bizimde derince ama o meyve sepetiydiMinik bizim evi hatırlattın biz beş çocuk ne versen gömüyorduk yemek artmazdı hiç bizim evde![]()
Aynen iyi ki kardeşlerimiz varbir camasir sepetimiz vardi bizimde derince ama o meyve sepetiydibenimde aklima onu getirdin cok cocuklu aile de cocuk olmak guzel ya
![]()
Bu sefer yokum. Tabak çanak ne varsa kaldırdım çünkütesekkur ederim
cok tesekkur ederim cano yarismada yok musun bu sefer
bende de kalori yaptitesekkur ederim :))
hayırdır taşınma durumları mi var :))Bu sefer yokum. Tabak çanak ne varsa kaldırdım çünküönümüzdeki ay inşallah
![]()
Evet tayin olacağız :)hayırdır taşınma durumları mi var :))
bize dogru gelinEvet tayin olacağız :)

Şırnak yazdık :) Bizim için dua eder misinbize dogru gelin![]()
Rabbim hayırlı etsin inşallah tabi aklimda olacaksin bugunŞırnak yazdık :) Bizim için dua eder misin![]()

Sağol canım benimRabbim hayırlı etsin inşallah tabi aklimda olacaksin bugun![]()