Yöresel Tarif köfteye mantardan sapka sponsor esim

Yöresel Yemekler

mandalina01

DİL-DADE
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
13.530
2.636
423
Diğer
ramazan basladıgı günden beri hergün kalabalık misafirim var bu gece ilk kez ailece iftar yaptık kalan vakittede fotoları yükleyebiliyorum
mantar kebabı kolay degisik sunumu sık yapacak olanlara simdiden afiyet olsun

$1.webp
malzemelerimiz büyük boy mantar bir kilo
nar eksisi
salca
köfte icin bildigimiz köfte
kıyma yarım kilo
maydonoz
baharatlar
tuz
bayat ekmek
yumurta
sogan rendesi

$2.webp
köfte yogurulur

$3.webp
köftemiz hazır

$6.webp $5.webp $4.webp
fotograftaki gibi ortadan ikiye kesilir

$8.webp $9.webp $7.webp
mantar fotodaki gibi arasına köfte koyularak kapatılır

$10.webp
tepsiye dizilir

$11.webp
üzeri aliminyum folyo ile kapatılır mantarlar suyunu versin ve buharlasıp o suyu kaybetmesin diye

$12.webp
180 derece fırında yarım saat kadar duran mantarlar suyunu verir

$13.webp
suyu bir kaba dökülerek salca ve nar eksiside ilave edilip karıstırılır tekrar suyu üzerine mantarların dökülğr

$14.webp
tekrar fırına vermeye hazır 180 derece fırında iyice pisip kızarana kadar bırakılır

$15.webp
mantar kebablarımız hazır

$16.webp
masamızda hazır

$17.webp $18.webp $19.webp $20.webp
süsümüz püsümüzde hazır afiet olsun

Bu yarışma durumu baya sıkıntılı oldu bende bi türlü doğru yere açamadım resim yükleyemedim falan :) boyutları küçültmek de sizin aklınıza geldiküçültünce oldu bende de teşekkür ederim :49:

Bu arada eminim tadı çok güzeldir Ellerinize sağlık :56::56:

Bu yarışma durumu baya sıkıntılı oldu bende bi türlü doğru yere açamadım resim yükleyemedim falan :) boyutları küçültmek de sizin aklınıza geldiküçültünce oldu bende de teşekkür ederim :49:

Bu arada eminim tadı çok güzeldir Ellerinize sağlık :56::56:

aslında ilk yarısmaya girmeye calıstıgımda aynı sorunu yasadıgım icin aklıma geldi banada necreste yardımcı olmus bir sürü konu acmıstım beceremeyip :)

bu aksam memlekete yola cıkıyorum artık bayram sonrası dönerim bu sürede netede giremem muhtemelen sonucların acıklanmasına yetisemem herkese basarılar bol eglenceler simdiden bayramınız kutlu olsun

Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

aslında ilk yarısmaya girmeye calıstıgımda aynı sorunu yasadıgım icin aklıma geldi banada necreste yardımcı olmus bir sürü konu acmıstım beceremeyip :)

:1::1: Bende yanlış yere açtım bi de açmadan öncede bin kez sordum nereye açıcam diye rezil olduğumu düşünmüştüm iyi bari tek değilmişim :52:

bu aksam memlekete yola cıkıyorum artık bayram sonrası dönerim bu sürede netede giremem muhtemelen sonucların acıklanmasına yetisemem herkese basarılar bol eglenceler simdiden bayramınız kutlu olsun

Teşekkürler inşallah zevkli olur yarışma sayesinde yeeni arkadaşlar edinirim umarım :) Size de iyi bayramlarr:49:

Back
X