• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hanımlar biliyorsunuz 3-4 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum lütfen tartışma ve olay olmasın beni sürprizlerle karşılaştırmayın:cry:
Oylamayı Pazartesi eve dönünce açacağım bilginiz olsun:KK45:
Kendinize çok iyi bakın,fırsat buldukça gelirim:KK68:
Hayırlı yolculuklar canım:KK60:

ellerinize saglik süper görünüm :kk77::kk77: ne hamarat hatunlarsiniz MASALLAH :nazar:

ıslıkk çalan smileyy ellerine sağlık çok hamaratsın beni..

Harika olmus canim :kk77:
Ellerine saglikkk :***

Canım süper olmuş bu pasta.:KK57:Bu yeteneğini paraya dönüştürebilirsin.:KK48:Ellerine kollarına sağlık.:KK200:Yeğeninin doğum günü de kutlu olsun.:KK37:

Ellerine sağlık canım, çok güzel olmuş:KK68:
Tesekkur ederim:KK36::KK36:

adra adra cim hic dusunmedim is olarak:KK48: zor is vesselam:KK51: sirada iki kuzen bir yegen bir es d gunu var:KK48::KK49:

vala çalışmaktan nevrim döndü artık bırak buraya koymayı kendim yemek için bile yapmaya üşeniyorum. hem sunum kosusunde bildiğin beceriksizim benden olmaz :110:
Ben kendime neler derdim var ya, şimdi biraz geliştirdim. Yarışmaya katıldıkça aşıyorsun kendini. Çalışınca zor olur tabi anlıyorum seni:KK60:

Köfteye tadını eşim veriyor:KK59: Ayıptır söylemesi bizde köfteleri eşim yapar, hmmmm birçok şeyi o yapar aslında:KK70: becerikli adam seveceksin ki lezzetli köfteler yiyesin, bu akşam ağzıma layık köfteler yaptı:kk77:
image.webp

Köfteye tadını eşim veriyor:KK59: Ayıptır söylemesi bizde köfteleri eşim yapar, hmmmm birçok şeyi o yapar aslında:KK70: becerikli adam seveceksin ki lezzetli köfteler yiyesin, bu akşam ağzıma layık köfteler yaptı:kk77:
Eki Görüntüle 1695792
benimde esim yapar ve cok güzel köfte yapar
ben onun gibi beceremiyorum o lezzeti bulamiyorum kendi yaptimda :KK48:
pismis halinide isteriz :kk77::kk77:

benimde esim yapar ve cok güzel köfte yapar
ben onun gibi beceremiyorum o lezzeti bulamiyorum kendi yaptimda :KK48:
pismis halinide isteriz :kk77::kk77:
Pişmiş halini çekemeden yedik hepsini:KK70:hatta eşim kızartınca da Çek fotoğrafını dedi buraya koyacağımı söylediğimde ama çok acıkmıştımmm:KK70:

Back
X