pinkstrap
bana moruk diyon emme 2 saate anca bi mesaj atabiliyon
cokmu yaslandinda ellerin titremeye basladi cadim kiyamam
vuslatda öyle 3 saatede o yaziyor @nuryolu desen icimizde en morugu cikti tek mesaji bile yok
Taşınmak gbi bir durum yoktu aslında bengirdim bir nevi eşimin aklına.
Kira yok denecek kadar az olacak. Doğalgaz geçen yıl az yaktigim halde 770lira geldi . O ev hem isi y alitimli hemde sıcak o yuzden .
Taşınmak gbi bir durum yoktu aslında bengirdim bir nevi eşimin aklına.
Kira yok denecek kadar az olacak. Doğalgaz geçen yıl az yaktigim halde 770lira geldi . O ev hem isi y alitimli hemde sıcak o yuzden .
Aynen vala o yuzden burası iyi gelecek. Bu ay orada sobayla idare edelim sicakmis dedim de . Benimki süpriz yapıyor doğalgazı dosettiyor orayada bende hic caktirmiyorum :) tabi yanlis anlamadiysam
pinkstrap
bana moruk diyon emme 2 saate anca bi mesaj atabiliyon
cokmu yaslandinda ellerin titremeye basladi cadim kiyamam
vuslatda öyle 3 saatede o yaziyor @nuryolu desen icimizde en morugu cikti tek mesaji bile yok
O arada bir sürü şey yaptım ben Büyük kızıma ilaç verdim, küçük kızımı sallayım uyuttum, yine de hızlıyım Hem de sana mesaj yazarken cevap olarak ne yazsam diye çok düşünüyorum, kelime bulamıyorum
O arada bir sürü şey yaptım ben Büyük kızıma ilaç verdim, küçük kızımı sallayım uyuttum, yine de hızlıyım Hem de sana mesaj yazarken cevap olarak ne yazsam diye çok düşünüyorum, kelime bulamıyorum
Aynen canım . Bide oyle aman aman yakmadim gündüzleri 37 de geceleri 39 da yakmistim . Çok bir sıcak olmamıştı . Heralde 40 45 derecede yaksam 1000 ni geçkin odiycektik .