• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Hayırlısı olsun canım:KK19:
Ben diyet yemeklerine oy kullandım;)Ara ara diyet yemekleri neden yapılmıyor gibi talepler geldi:KK45:İlk defa kategori olarak ekledim:kk77:Destek olmak için oy verdimEn Büyük KKSiz etkilenmeden katılacağınız veya size uygun kategoriyi tercih edin:KK19:
nuryolu nuryolu etkileme yapma sonra sen katılmıyorsun kategori patlıyor:KK70:

Hocam siz didiniz caizdir diye ama :KK53:
ama nevos ben fikir bile vermiyorum , oylamanin daha yogun gecmesi icin arkadaslari cagiriyorum :) FAZLANAZLI FAZLANAZLI fikir istediydi
Hayırlısı olsun canım:KK19:
Ben diyet yemeklerine oy kullandım;)Ara ara diyet yemekleri neden yapılmıyor gibi talepler geldi:KK45:İlk defa kategori olarak ekledim:kk77:Destek olmak için oy verdimEn Büyük KKSiz etkilenmeden katılacağınız veya size uygun kategoriyi tercih edin:KK19:
nuryolu nuryolu etkileme yapma sonra sen katılmıyorsun kategori patlıyor:KK70:

Sozzz bu defa katilcam nevosummm :KK19:

off ya kime oy vercem ben ama hepsi çok güzel ya :D kendime mi versem bu kez de ama yok prensiplerimden ödün vermiyorum kimseye vermesem mi acaba:D bu arad Nevreste Nevreste yine kazen mesaj atacak mı attı mı acaba merak ettim geçen yarışma çok eğlenceliydi :D

Back
X