- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
içli köfte mi yapmıştın canım?
tebrikler...

Pekiyi iki oy verdik diye iki kişi birinci olmuyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içli köfte mi yapmıştın canım?
Oylama bitti yeni mi geliyorsunIcli kofteeeeeee
Ay kuzum icli kofteye oy vermistim zatenOylama bitti yeni mi geliyorsunBizi çok ihmal ediyorsun
![]()
Ayyy ne güzel yapıyorsun darısı başımızaAy kuzum icli kofteye oy vermistim zaten
Evet yaa cok yogunum spora basladim hergun 2.5 saat spor yapiyrm sonra cocuk is guc pertim cikiyor.Sende margamda aklimdasiniz dinecegim sahneleree ben ne kofte yapayim diye bakarken oylama baslamisti bile simdi siradakindeyim![]()
Tesekkur ederimiçli köfte mi yapmıştın canım?
tebrikler...
Pekiyi iki oy verdik diye iki kişi birinci olmuyor mu?![]()
Tesekkur ederimbana oy verenlere teşekkürlerimi sunarımmBeniii tebrik etmiştim seni tekrar tebrikler bir dahaki yarışmada görüşmek üzere kızlar öpüldünüz..
![]()
Eşitlik olmadığı sürece tek birinciTesekkur ederim
Yok cnm benım bıldıgım ıkı oy hakkı bır bırıncı:)
Evet onu unuttum esitlik olunca iki birincimiz vardiEşitlik olmadığı sürece tek birinci![]()
aa öyle deme ben yeni tarifler öğrenmek için de geliyorum buraya ama bence yap sen bu yarışmada çok güzel farklı tarifler vardı mesela karnıbahar köftesi o ıspanaklı köfte kıbrıs köftesi herkesin eline sağlık valla deneyeceğimHepinizin eline sağlık hatunlar
Kazanan arkadaşları tebrik ederim
Hak eden tarifler derece yapmış
Birde dikkatimi çeken, bilindik tarifler daha çok derece yapıyor sanırım
Hoşuma giden ilğinç tarifler vardı deneyecegim .
bende ilginç değişik yapılan tarifleri baz alıyorum oy kullanırken canımm.. banada bu kategoride evimizde yapmadığımız (.klasik köftelerin dışına çıkılmıyor pek evlerde...) ilginç gelenlerHepinizin eline sağlık hatunlar
Kazanan arkadaşları tebrik ederim
Hak eden tarifler derece yapmış
Birde dikkatimi çeken, bilindik tarifler daha çok derece yapıyor sanırım
Hoşuma giden ilğinç tarifler vardı deneyecegim .
Deee dee hakettin sekerimBuyrun benim diyesim geldi![]()
Senin ıspanaklıda çok güzel ve değişik bilinmedik bir tarifti kakaom eline sağlık .açıkçası ilk 3 de olur diye tahmin ediyordum . Ama oylar genelde bilinen tariflere gidiyor börek yarışmasındada böyle olmuştu ...bende ilginç değişik yapılan tarifleri baz alıyorum oy kullanırken canımm.. banada bu kategoride evimizde yapmadığımız (.klasik köftelerin dışına çıkılmıyor pek evlerde...) ilginç gelenler![]()
Etli Karnibahar Köftesi
Lübnan Mutfağından Falafel(Nohut köftesi)
Taç Köfte
Fellah Köftesi..taç köfteyi yaptım hem sunum olarak hem tad olarak mükemmel bir tariff. bende bilindik değilde klasikliğin dışına çıkılan tarifler dikkatimi çekiyor..
Deadline canım katılsaydım analı kızlı yapacaktım ama vakit bulamadımaa öyle deme ben yeni tarifler öğrenmek için de geliyorum buraya ama bence yap sen bu yarışmada çok güzel farklı tarifler vardı mesela karnıbahar köftesi o ıspanaklı köfte kıbrıs köftesi herkesin eline sağlık valla deneyeceğim
ama insanlar tadını bildiği tarife oy veriyor o konuda haklısın tabiki ama tariflerinden mahrum bırakma bizi![]()
Be-ni canım tarifini ilk gördüğümdede memiştim 1. Belli diyeBuyrun benim diyesim geldi![]()
teşekkür ederim canımmSenin ıspanaklıda çok güzel ve değişik bilinmedik bir tarifti kakaom eline sağlık .açıkçası ilk 3 de olur diye tahmin ediyordum . Ama oylar genelde bilinen tariflere gidiyor börek yarışmasındada böyle olmuştu ...