Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşi bir yerde mi yapacan birini versen ne olur sanki ben aslında senin doğumda kaçırılan ikiz kardeşinimSenin var ya.3 iyidir:)Bu yarışmaya sen de katıl al bir tane daha.
![]()
Hadi ya öylemisin acaba?Beşi bir yerde mi yapacan birini versen ne olur sanki ben aslında senin doğumda kaçırılan ikiz kardeşinim![]()
Evet o da dişli bir rakip.O gelsin ,1 kategoride yarışsın ona da yasak getirirler![]()
Aşağı taşmış ya hoş durmuyoSenin var ya.3 iyidir:)Bu yarışmaya sen de katıl al bir tane daha.
![]()
Kız sidikli hani biz kardestikBeşi bir yerde mi yapacan birini versen ne olur sanki ben aslında senin doğumda kaçırılan ikiz kardeşinim![]()
Yooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor.Aşağı taşmış ya hoş durmuyoay ben hamileyim cınım uğraşamam
![]()
Bence de.tarifler gelmiş bile valla sigara böreğinden sonra hiç iddialı tariflere gerek yok bildiğimiz anne köftesi alır götürür![]()
Hamile kalmadan önce farklımıydıYooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor.Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.
Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.
Bence de.![]()
Bak doğru dedin onu Nevoş.Hamile kalmadan önce farklımıydı![]()
Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versenYooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor.Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.
Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.
Bence de.![]()
Senle ne zamandır küsmedim galibaHamile kalmadan önce farklımıydı![]()
Ben senden bahsetmiyordumSenle ne zamandır küsmedim galiba![]()
Kimden bahsediyodun????????? Şu topikte benden başka hamile mi varrrBen senden bahsetmiyordum![]()
Dört olursa veririm üç uğurlu rakamım.Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versenama eskiden hormonsuz doğal besleniyolarmis sağlıklari yerindeymis biz gdoluyuz
![]()
@msg38 varKimden bahsediyodun????????? Şu topikte benden başka hamile mi varrr![]()
Geç kaldık Nevoş.Hayat tehlikemiz var bu mesajları görmesin saklayalım![]()