• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Aşağı taşmış ya hoş durmuyo:110::KK53:ay ben hamileyim cınım uğraşamam:KK30::KK45:
Yooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor.:KK53: Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.:KK12:Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.:KK53:
tarifler gelmiş bile valla sigara böreğinden sonra hiç iddialı tariflere gerek yok bildiğimiz anne köftesi alır götürür :KK45:
Bence de.:KK48:

Yooo gayet sıraya dizilmişler hiç taşmıyor.:KK53: Hamilesin diye elini eteğini çektin mi mutfaktan.:KK12:Ahh ahh eskiden analarımız hamileyken tarlaya gidermiş.Sen de tembel çıktın Harbi.:KK53:

Bence de.:KK48:
Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versen:63: ama eskiden hormonsuz doğal besleniyolarmis sağlıklari yerindeymis biz gdoluyuz:KK53:

Herseyin fazlasi zarar,ayrica ay bu ne bencillik nolur birini bana versen:63: ama eskiden hormonsuz doğal besleniyolarmis sağlıklari yerindeymis biz gdoluyuz:KK53:
Dört olursa veririm üç uğurlu rakamım.:KK53: Hormon konusunda haklısın valla ne diyim.:cry:Ama alt tarafı köfte be yapıver ne olacak.:KK53:

Back
X