• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
O kadar çok şey yapıyorum ki hangi birini öğreteyim:KK70:
Öncelikle sabah evden çıkarken kahvaltı yaptır, işyerinde toplu kahvaltı yapmasınlar:KK53:
Her mola saatinde ara, molayı seninle geçirsin :)
Eve gelince telefonunu kurcala, kimlerle konuştuğuna bak, cinsiyeti kadın olanların dakikasına bak 50 saniye diyelim ne konuştun diye sor, 50 saniye sürüp sürmediğini kontrol et, daha kısa anlattıysa bu 50 saniye dolmadı de, dumura uğrat:KK53:
:KK57:Ayyy hem sana ,hem eşine yazık:KK70:

Öncelikle sabah evden çıkarken kahvaltı yaptır, işyerinde toplu kahvaltı yapmasınlar:KK53:
Eve gelince telefonunu kurcala, kimlerle konuştuğuna bak, cinsiyeti kadın olanların dakikasına bak 50 saniye diyelim ne konuştun diye sor, 50 saniye sürüp sürmediğini kontrol et, daha kısa anlattıysa bu 50 saniye dolmadı de, dumura uğrat:KK53:

Ciddi olamazsın :57: :57:

:D :D :D :D :D
eve gelince gomlegini de koklayak mi kadin kokusi var mi diye :KK53:
benimki gelemez boyle seylere , bosa ugrasmayim en iyisi:-)
Allah muhabbetinizi arttirsin :KK200:

Tel bakmak okeyde saniyesine kadar bakmak :confused:
Şimdi misal 5 dk konuşmuş, onun işi 5 dk konuşmayı gerektirecek birşey değil, 5 dk konuştuysa beni yormadan atlar zaten balkondan:KK53:
1 dakikaysa yine iş değil, fazla fazla yemek siparişini toplu verdikleri için konuşuyor. İlk zamanlar böyle baskı yapmıyordum, hak ettiği için yapmaya başladım:KK12:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
eve gelince gomlegini de koklayak mi kadin kokusi var mi diye :KK53:
benimki gelemez boyle seylere , bosa ugrasmayim en iyisi:-)
Allah muhabbetinizi arttirsin :KK200:
Amin hepimizin inşallah:KK37:

Back
X