Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
İyiyim adra'cım çok şükür sen nasılsınÇocuklarda geliyor canım birlikte gideceğiz
Yuvarlanıp gidiyorum işte Nevoş.Ne güzel hep birlikte gitmeniz.Onlara da değişiklik olur.

Ben de yuvarlanıyorum hemde çok hızlıBırakacak yerimiz yok, birde onlarada değişiklik olur diye düşündük
Ne güzel dimi yuvarlanmak maşallah bize.Evet tahmin ettim bırakacak kimseniz yok.Olsun ya daha iyi anı olur size de.

Sen neler yapıyorsun havalar nasıl
Havalar çok iyi bu aralar Nevoş.Ben de fırsatı bulmuşsun bol bol geziyorum.Biraz da alışveriş tabi. Aslında hiç ihtiyacım yok ama yine bir hırka aldım.Hatta mankenden indirdim:)Ucuz olunca dayanamadım. Kadınlar olmasa esnaf batar valla.

Burası bugün bozduBu fırsat kaçmaz gez dolaş
Biz olmasak ne yapacaklarGüle güle kullan canımBende 2 tane tunik aldım bugün

Burası bugün bozduBu fırsat kaçmaz gez dolaş
Biz olmasak ne yapacaklarGüle güle kullan canımBende 2 tane tunik aldım bugün
Sağol canım.Biz olmasak batacaklar bence.Çünkü kadınlar ülke ekonomisini ayakta tutuyor.Sen de güle güle kullan canım.Şehirdışına hazırlık dimi.Heyecanı bile güzeldir senin için.

Sağol canım.Biz olmasak batacaklar bence.Çünkü kadınlar ülke ekonomisini ayakta tutuyor.Sen de güle güle kullan canım.Şehirdışına hazırlık dimi.Heyecanı bile güzeldir senin için.
Hiçibirşeyimiz yok ne yapalımEvet oraya hazırlık yapıyorum yeni birşeyler olmazsa olmuyorSağol canımTabi güzel ama az çok biliyorsun beni gerginim biraz

Hiçibirşeyimiz yok ne yapalımEvet oraya hazırlık yapıyorum yeni birşeyler olmazsa olmuyorSağol canımTabi güzel ama az çok biliyorsun beni gerginim biraz
Tabi canım yeni birşeyler giymek insanın havasını da değiştirir.Gergin olma rahat ol.Gelenler de senin gibidir.Kaynaşırsınız çabucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…