• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Belki yarışmayla ilgisi olmayanlara gitmiştir:KK58:O zaman sen sistemi utandır:63: köfteni kap gel:KK70:
Ben de heves ediyorum, yemek yapmak en büyük zevkim ama şu an görev yerimdeyim ve burdaki evde malum alet edevat eksikliğim var ve sunum yapabileceğim hiçbir şeyim yok desem yeridir :KK70:

Boşa üzülmusuz ama demek:-)
Sen üzülme ben senin yerine de üzülürüm :KK200:

Dünyanın en kötü köfte yapan insanıyım. Yarışmaya katıl (a) mıyorum ama takipteyim. Umarım bu yarışma sayesinde yenilebilir köfteler yapmayı başarırım:KK70::KK70:
Bol şans:KK25:

Ben de heves ediyorum, yemek yapmak en büyük zevkim ama şu an görev yerimdeyim ve burdaki evde malum alet edevat eksikliğim var ve sunum yapabileceğim hiçbir şeyim yok desem yeridir :KK70:

Sen üzülme ben senin yerine de üzülürüm :KK200:
Hayırlısı o zaman:KK19:Müsait bir ortamda olursan bekliyoruz:kk77:

Dünyanın en kötü köfte yapan insanıyım. Yarışmaya katıl (a) mıyorum ama takipteyim. Umarım bu yarışma sayesinde yenilebilir köfteler yapmayı başarırım:KK70::KK70:
Bol şans:KK25:
Bence şansınızı deneyin.Netten de bulup yapabilirsiniz.:KK22:

Bir zamanlar biz de prosuzduk hey gidim hey.:KK14:Çalıştık aldık proyu.Çok çalışmak lazım çok.:KK53:
Böyle de idare ediyorum ya napayim:-) ama sayfanın altındakileri göremiyorum ya içim gidiyor önceden herkes görüyordu ama sırf bunun için pro olasim var:-) birde renkli fon yazı :D

Böyle de idare ediyorum ya napayim:-) ama sayfanın altındakileri göremiyorum ya içim gidiyor önceden herkes görüyordu ama sırf bunun için pro olasim var:-) birde renkli fon yazı :KK70:
Sen merak edince bana sor ben söylerim sana.:-)Renklide mi kullanamıyorsunuz.Bak bunu da bilmiyordum.:KK53:

Back
X