• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
bi de bana sor :/ belirsizlik ,duzensizlik herseyden zor. belli bi tarih olsa maddi manevi ona hazirlanicam ama surekli ertelenmesi cok yipratiyor, isin kotu tarafi olacagina inanmak istedigimiz icin her verilen tarihe inaniyoruz ve hayal kirikligi :) hayirlisi olsun artik napalim.

maksat eglence zaten canim , benim de aklimda bi tarif var ,nasip olursa onu yapcam insh :KK19:

bazen dırdır işe yarıyo canım müteahhiti sürekli arayıp sinir et :P belki o zaman ellerini çabuk tutarlar
seni çok iyi anlıyorum zor zaten ev eö üstünde bi de belirsizlik cidden yıpratır allah kolaylık versin canım :KK19:

bazen dırdır işe yarıyo canım müteahhiti sürekli arayıp sinir et :P belki o zaman ellerini çabuk tutarlar
seni çok iyi anlıyorum zor zaten ev eö üstünde bi de belirsizlik cidden yıpratır allah kolaylık versin canım :KK19:

o islere esim bakiyor canim :KK53: diger dairelerde ciddi baski uyguluyor adam yurek yemis heralde ,bildigini okuyor :)

tesekkur ederim balim ,hepimize insh :KK60:

Back
X