Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
slmmm :KK54:
ben geldim kızlar, herkes burda maşallah :KK66:
köfteler de çok leziz görünüyor... bundan sonraki kategori hakkında fısıltılar varmı :KK53:
şöyle kulağımıza fısıldayacak kuşlar :KK70:
köftelere katılamayacağım malesef , ama bir sonraki kategori katılacağım nasipse..

slmmm :KK54:
ben geldim kızlar, herkes burda maşallah :KK66:
köfteler de çok leziz görünüyor... bundan sonraki kategori hakkında fısıltılar varmı :KK53:
şöyle kulağımıza fısıldayacak kuşlar :KK70:
köftelere katılamayacağım malesef , ama bir sonraki kategori katılacağım nasipse..
Gazel'im hoşgeldin:KK19:
Köftelere yeni başladık:KK45:Bundan sonraki kategori hakkında şuan bir fısıltı yok:KK48:Var mı istediğin bir kategori:KK8:

Gazel'im hoşgeldin:KK19:
Köftelere yeni başladık:KK45:Bundan sonraki kategori hakkında şuan bir fısıltı yok:KK48:Var mı istediğin bir kategori:KK8:

bilmem vallahi ne desem ki :KK53:
deniz ürünleri nasıl? hemde tam mevsimi, hamsiler çipuralar somonlar allah alllaaahhh :kk77::kk77:
nevom bu arada benim aklıma geçen gün ne geldi biliyomusun, aynı kategoriler devir daim yapmaya başladı ya, aslında araya bi başlık daha eklenebilir....nasıl sence olabilir mi böyle bir kategori başlığı...
MANTAR YEMEKLERİ....
çok fazla çeşitli şeyler çıkar mantar sonuçta evrensel yani :KK66:

bilmem vallahi ne desem ki :KK53:
deniz ürünleri nasıl? hemde tam mevsimi, hamsiler çipuralar somonlar allah alllaaahhh :kk77::kk77:
nevom bu arada benim aklıma geçen gün ne geldi biliyomusun, aynı kategoriler devir daim yapmaya başladı ya, aslında araya bi başlık daha eklenebilir....nasıl sence olabilir mi böyle bir kategori başlığı...
MANTAR YEMEKLERİ....
çok fazla çeşitli şeyler çıkar mantar sonuçta evrensel yani :KK66:
Olabilir Gazel'cim ekleyebilirim;)

hanımlar evde doğal temizlik yapmaya karar verdim ama yapamıyorum :)) maksat muhabbet olsun karbanot limon tuzu aldım beyaz sirke dedikleri üzüm sirkesi mi oluyo o beyaz ya allahım nasıl bi cahillik benim ki başka bi sirke mi var acaba o_O

SC20150519-002207-1.webp

Back
X