Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
İnşallah bişi çıkmaz canım .. oyyy pinkomm yaa.... muhakkak heberdar ett... kesin hipofiz bezi çıkıcaktır bak görecenn..yaniii bişi değilll
İnşallah.. Yok ya çıkmaz herhalde:eek: Bende onun belirtileri yok, migren diye düşünüyordu doktor. Ben o bile çıkmaz diyorum, çok pozitif hastayım:-)

İnşallah.. Yok ya çıkmaz herhalde:eek: Bende onun belirtileri yok, migren diye düşünüyordu doktor. Ben o bile çıkmaz diyorum, çok pozitif hastayım:-)
sen önlemini alıp çektirmişsin canım.. en azından kalben rahatlarsın bende eminim bişi çıkmıyacağından.. delii hatun yaaaaa...:KK19:

Çok şükür canım:KK60: Ben de 2 haftadır hastanelerdeyim, yarın da benim mr çekimim var, bekliyorum:)
Hayırdır? Ya MR zordu ya.. Daha önce çektirmiş olmama rağmen panik yaptım. Kalp atışım hızlandı, sesler korkuttu çıkar beni diyecektim neredeyse:eek: İçimden dua okudum sürekli, ha şimdi bitti ha şimdi bitecek.

sen önlemini alıp çektirmişsin canım.. en azından kalben rahatlarsın bende eminim bişi çıkmıyacağından.. delii hatun yaaaaa...:KK19:
Bana kalsa gitmezdim doktora da kızlar sağolsun baskı yaptılar:-) Deli miyim:rolleyes:

Hayırdır? Ya MR zordu ya.. Daha önce çektirmiş olmama rağmen panik yaptım. Kalp atışım hızlandı, sesler korkuttu çıkar beni diyecektim neredeyse:eek: İçimden dua okudum sürekli, ha şimdi bitti ha şimdi bitecek.

Bana kalsa gitmezdim doktora da kızlar sağolsun baskı yaptılar:-) Deli miyim:rolleyes:

MR'ın sesi sanki disco müziği gibi cıstak cıstak çalıyor :KK73::KK73:

Ben de 2-3 kere çektirdim ama halâ korkuyorum:eek: Şiddetli sırt ağrılarım var canım, geçen hafta rontgen çekildi, dr. mr de verdi:KK51:

Back
X