Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Son dakkaya kadar beklıycem:rolleyes:
Ayrıca teessuf ederım :KK12: ben bıraz ara vereyım o zaman:KK53::KK48:
Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.:KK48:
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.:KK36:Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?:KK48:

Yok bekleme bence.Son dakika bir kere olur.:KK48:
Yok ara verme.Senin tariflerin fotoğrafların çok güzel.:KK36:Bak yeri gelmişken sorayım telle mi çekiyorsun fotoğrafları?:KK48:
Gelseydın:110: senınle yarısmak hosuma gıdıyor:KK53::KK48: cok tesekkur ederım ayrıca:KK68: evet cnm tel le cekıyorum..

Çok geçmiş olsun canım.:KK36:Sağlık ihmale gelmiyor.Gitmen çok iyi olmuş.Dikkat et kendine.:KK19:

Vuslat'cığım sana da çok geçmiş olsun.:KK36:Sırt ağrısı çok kötüdür bilirim.Mide sırta vuruyor olabilir.Bir ara ben de çekmiştim.Sen de dikkat et kendine canım.:KK60:
Sağol canım:KK60: Sorma bu sabaha karşı bir vurdu uyutmadı:KK43: Biraz önce mr den geldim, umarım mide dışında başka bir sorun yoktur.
Mr den de kafam şişti, matkap, çekiç, bas gitar sesi gibi karmakarışık seslerden:-)

Gelseydın:110: senınle yarısmak hosuma gıdıyor:KK53::KK48: cok tesekkur ederım ayrıca:KK68: evet cnm tel le cekıyorum..
Başka sefere canım.Bana ilham gelmesi lazım da.O yok bu sefer.:KK48:

Çok güzel çekiyor telefonun maşallah ona.:-)

Sağol canım:KK60: Sorma bu sabaha karşı bir vurdu uyutmadı:KK43: Biraz önce mr den geldim, umarım mide dışında başka bir sorun yoktur.
Mr den de kafam şişti, matkap, çekiç, bas gitar sesi gibi karmakarışık seslerden:-)
Hep sabaha karşı azar.:cry:Az güneşin doğuşunu izlemedim o yüzden.:KK48: Süt içerdim biraz hafiflerdi.Kaç kere yatak değiştirdim gitti paracıklar:)Mr a hiç girmedim.Kötüdür tabi oraya girmek.Kötü düşünme.:KK200:Benimki kendiliğinden geçti.Stres kaynaklı da olabilir.o_O

Back
X