• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Köfteye tadını veren nedir ?

En Başarılı Bulduğunuz Köfte Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    676
  • Anket Kapalı .
Oylarımı kullandım.. :KK49::KK49:tarifleri incelediğinde oy kullanmak için o kadar zorlanıyorki insan.. ve gözler değişik hiç denenmemiş tariflere kayıyor ister istemezz.. hepsi mükemmel ,,hepsi güzel yapanların tekrardan ellerine sağlık.. :KK15::KK15::KK15:
Fellah Köftesi
Lübnan Mutfağından Falafel(Nohut köftesi)
bunlarıda sıraya koydum yapacaklarımın arasında:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

günaydın hanımlar, oylama başlamış, kıbrıs köftesi ve hasanpaşa köftesine gitti oylarım, diğer köfteler de çok başarılı, iyi olan kazansın :KK19:

Herkesin eline emeğine sağlık ...

İlk gördüğüm andan beri yapılışında kusur bulamadığım İçli Köfte ye gitti oyum :kk77:

Bir oy hakkım daha varmış , o da tadını bilmesem de görsel olarak beni cezbeden Kıbrıs Köftesine gitti bile .

Herkese başarılar dilerim ....

:KK68::KK68::KK68::KK68:
İçli köfteye olan aşkımdan oyum ona:KK53:

Herkesin eline emeğine sağlık ...

İlk gördüğüm andan beri yapılışında kusur bulamadığım İçli Köfte ye gitti oyum :kk77:

Bir oy hakkım daha varmış , o da tadını bilmesem de görsel olarak beni cezbeden Kıbrıs Köftesine gitti bile .

Herkese başarılar dilerim ....
Cok tesekkurler:KK68::KK36:

Back
X