• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokan babetler :(

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
günlük giymek için ucuz yollu bi babet almıştım geçen sene. ara ara giydim, öyle çok fazla giymedim.
ama giydiğim günler ayağım çok fazla terliyodu. bu nedenle koku hapsolmuş resmen.

bugun yine giyeyim ilk defa dedim ama masanın altından hani hep yaparız ya :D pıt pıt diye çıkarıp giyiyodum, farkettim ki yine çok fena koku yapmış.

başka ayakkabılarımda böyle bi problem yok. yani sorun bende değil ayakkabıda. çorapsız giyiyorum bu arada. geçen sene pudra filan da kullanmıştım terleme için ama pek faydası olmamış.

e şimdi en bu ayakkabıyı giyip akşam bi eve misafirliğe gidemiycek miyim?
makineye atsam parçalanma ihtimali nedir? veya bi şekilde bu kokuyu giderme şansımız var mı? sabunlu suda bekletme filan...

Sirkeli suyla silmeyi dene. Malum şimdi her şeyi bununla temizliyorlar :D imkanın varsa iki günde bir silip 1 gün dinlendir ayakkabıyı.

Sirkeli suyla silmeyi dene. Malum şimdi her şeyi bununla temizliyorlar :KK70: imkanın varsa iki günde bir silip 1 gün dinlendir ayakkabıyı.

evet ya herşeye sirke sirke :D hatta dar gelen bi babetim var hiç giyemedim. internetten baktım, ona da sirkeyle silin denmiş.

Hadi ya onu duymamıştım :) denedin mi işe yaradı mı? Pek mantıklı gelmiyor ama :KK70:

yok henüz denemedim çünkü evde sirke yoktu.

kalın yün çorapla giyip üzerine saç kurutma makinesi tutun. bi süre o şekilde giyin demişlerdi, onu denedim. açılır gibi oldu ama sonra eski haline döndü. sirkeyi de denerim bulursam.

yok henüz denemedim çünkü evde sirke yoktu.

kalın yün çorapla giyip üzerine saç kurutma makinesi tutun. bi süre o şekilde giyin demişlerdi, onu denedim. açılır gibi oldu ama sonra eski haline döndü. sirkeyi de denerim bulursam.
Beyaz sirke ya da temizlik sirkesi diye çıktı şimdi daha ucuz sanırım yani dandik :) onlardan alabilirsin iyi sirkeyi ziyan etme :)

Back