- 2 Mart 2018
- 256
- 161
- 53
- 26
- Konu Sahibi nehirkuzey
-
Denicem sağolun yorumunuz içinMakineniz kirli olabilir makine temizleyici ile bir iki kere en yuksek devirde çalıştırın. Makine lastiginizi her yikamadan sonra kurulayin. Altta bir yer oluyor bazen oraya corap falan kaçıyor oraya bakmak lazim.
Ben makina temizlemesi yapmadım bu zamana kadar alt taraftaki suyuda boşaltıyorum devamlı ondan kaynaklı olabilirmi uzun kısa programa da atsam bisey fark etmiyor yine kokmuyor yumoş veya çok kötü kokuyorSeviyorsaniz bir tülbentin içine karanfil, vanilya çubuğu, taze kekik gibi seyler koyup baglayip makine icine atin.
Kesinlikle.makineniz kirlidir sizin. Marc makine temizleyici var 3 ayda bir kullanilmasi öneriliyor. Deterjan gözünü yikanmaniz lazim. Instagramda sirke karbonat limon vs gibi seylerle makine temizliği yapıyorlar ama makine sağlığı acisindan cok zararli. Buna ozel deterjanlar var. Mutlaka kullanin.Ben makina temizlemesi yapmadım bu zamana kadar alt taraftaki suyuda boşaltıyorum devamlı ondan kaynaklı olabilirmi uzun kısa programa da atsam bisey fark etmiyor yine kokmuyor yumoş veya çok kötü kokuyor
Sağolun teşekkür ederim deterjan gözünü sık temizliyorum ama kazan temizleme yapmadım 2 senedirKesinlikle.makineniz kirlidir sizin. Marc makine temizleyici var 3 ayda bir kullanilmasi öneriliyor. Deterjan gözünü yikanmaniz lazim. Instagramda sirke karbonat limon vs gibi seylerle makine temizliği yapıyorlar ama makine sağlığı acisindan cok zararli. Buna ozel deterjanlar var. Mutlaka kullanin.
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim yorumlarınız içinCamasir konusunda hassassaniz bunu aksatmadan yapin. Makine pis diye kokuyor belli ki. Dis kiyafetler neyse de ic çamaşırları pis makinede yikanip temiz olmuyordur ki. Mantar falan yapar allah korusun.
Keşke öyle olsa ama eşim söyledi bu durumu o yüzden sinirlendim aşırı derecedeGebesiniz gördüğüm kadarı ile,sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziAklıma annemin hamileyken yaşadığı durum geldi.Annem hamileyken çamaşırların kokusu berbat gelirmiş ona da acaba hamilelikten olabilir mi diye düşündüm bir an Tabi makineyi temizlemek de önemli
O zaman durum farklıKeşke öyle olsa ama eşim söyledi bu durumu o yüzden sinirlendim aşırı derecedesağolun allah isteyen herkese nasip etsin
bende aynı derten muzdaribim aldıgım günden beri aynı makına kirli falanda değil çünkü ilk günden beri aynı kokuyu azaltmanın tek yanı başında bekleyim biter bitmez asıyorum birde her yuımusatıcıyı kullandım bi tek perosun sarı rengi biraz kalıyoArkadaşlar konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim ama gerçekten artık sinirlerim bozuldu. En önem verdiğim şeyler çamaşırlarımız evde fakat en pahalı deterjanları ve yumuşatıcıları kullanmama rağmen asla çamaşırlarım kokmuyor. Ya ıslak kalmış çamaşır kokusu gibi koku kalıyor kuruduğunda yada makina kokusu kalmış gibi kokuyor asarken tarif edemediğim bir işin içinde kalmış durumdayım başına böyle bir şeh gelen varmı aynı çamaşırları üst üste yıkamaktan koyafetlerimiz eskidi bi öneri lütfen
Bende vernel max kullanıyorum ama sorun makinede sanırımbende aynı derten muzdaribim aldıgım günden beri aynı makına kirli falanda değil çünkü ilk günden beri aynı kokuyu azaltmanın tek yanı başında bekleyim biter bitmez asıyorum birde her yuımusatıcıyı kullandım bi tek perosun sarı rengi biraz kalıyo
Benim hatam orda sanırım daha kazan temizleme hiç yapmadım altındaki suyu falan devamlı boşaltırım ama kazan temizleme olmadığı için bu durum oluştuBir ara aynı sorunu bende yaşamıştım.
Çamaşırlar sanki saatlerce ıslak ıslak makinada beklemiş gibi bir koku olmuştu.
Tam olarak nasıl geçtiğini hatırlamıyorum ama ben sık sık kazan temizleme programını kullanıp deterjan ve yumuşatıcımı değiştirmiştim. Birden gitmedi ama zamanla azaldı sonradan bitti. Kazan temizlemeyi ayda bir gibi kesin yaparım ve lastikleri kuruturum. Bir daha sıkıntı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?