koklayabimek, dokunabilmek nasip olmadı

birmucide

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
783
336
123
dün sabah 06.30 da kaybettim bebeğimi.sebebini bilmiyoruz,önceki gece kanama sabahına düşük.ve minicik bedenini gördüm.doğum yapmak için gireceğim ameliyathaneye kürtaj için gittim.her şey çok kötü ve o kadar acı ki.her şey onu hatırlatıyor.tüm hamileler,ağlayan bebekler,sokaktaki çocuklar,reklamlar.ağlamaktan gözlerim şişti artık.insanlarla konuşmak da acı veriyor,tekrar yaşıyorum her şeyi..şimdi önümde ona tutuuğum günlük,aldığım patik, ultrason fotoğrafları ağlıyorum.9,5 haftalık bebeğim gitti.Allah kimseye yaşatmasın.

Canım dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demekki belki doğsa sağlıksız bir bebek olucaktı herşeyde vardır bir hayır rabbim inşallah birdaha hamile kalmayı nasip eder bu sefer sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına ilk bebeğinmiydi

evet canım ilk bebeğimdi haklısın bunları ben de düşünüyorum ama üzülmemek elimde değil işte

Canım kolay bişey değil tabiki bide ilk bebeğinin heyecanı seni çok sarsmıştır yinede bundada vardır bir hayır diyerek düşün bir hadisi şerifte sizin için şer sandıklarınızda nice hayırlar gizlidir siz bilmezsinizde rabbim bilir diye buyrulur inşallah tdkrar hamile kalıp tüm üzüntülerini unutursun okadarda takma senelerce hatta ömürleri boyunca hamile kalamayanlar var evlat sahibi hiç olamayanlar var hatta senin gibi iki ay bile olsa annelik duygusunu tatmayanlar var haline şükret bidahaki olacsk bebeğin için kendini hazırla

çok sağol canım,Allah razı olsun.evet heyecanım,hayallerim vardı.bu yüzden buruk hissediyorum.inşallah bir dahaki sefer sağlıklı dünyaya gelir.

amin...
başınız sağolsun
yeniden güler inşallah yüzünüz, yeni bir meleğin telaşıyla, üzüldüm

bnimde iki kaybım var elden sadece dua etmek geliyor uçüncüye hamileyim inş rabbim nasip eder hemen

basın saolsun cnm ..bende 4 ay önce kaybettim bebeğimi 9 aylıktı.doğuma diye gittim suyum geldi hiç bir neden yokken bebeğim kordon bağını kesince morarmış nefes alamamış morarmış ölmüş hiç bir neden de söylenmiyo cok zor bir durum allahım hepimize sabır versin..

benimde ilk bebeğimdi

Canım öncelikle başın sağolsun rabbim sabrını versin gerçekten çok zor bir acı seni ancak biz gibiler anlar....Rabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürür seninde bizlerinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…