• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokosmusum...

Şık giyinmekte sen haklisin bence. Benim gordugum bankacilar genelde fazlasiyla şıktır. Senin calistigin yerdekiler paspal anlasilan. Soyle soyleyim. Ben ogretmenim. Bir is arkadasim her zaman sac, makyaj giyimine cok ozenirdi. Hic kokos demedim. Aksine hosuma giderdi onu oyle gormek. Olmasi gereken aslinda. Sana kokos diyorlarsa kesinlikle kiskanclik yapiyolar.
Zaten rahatsız olduğum konu olması gerekeni yaptığım halde sanki abartıyormuşum tavrına girmeleri. Evet genelde paspallar malesef. Bizim sektörde dış görünüş önemli, kurum imajını temsil ediyoruz sonuçta. Ve bunu yapmayanları da ben saygısız görüyorum.

zaten kumaş pantolon etek giyiyorum ki. ama tutup kalem eteğin altına babet giymek de yakışmıyor ki. dar paça pantolona tabiki giyerim babeti. her gün 10 cm topukluyla işe gitmiyorum tabi, babet de giyiyorum, çizme de. çevremdekilere göre giyinemem kusura bakmayın kendime o saygısızlığı yapamam :)
Hmm herkesten farkyıysan normal bunu söylemeleri..

Back