Kokteyl tarzi bir dügün mü ?

Çocuksuz düğün davetiyesi bize de gelmişti sadece eşler gidecekti 2 kişilik.Havuzbaşı kokteyl.
Her ne kadar ufak çocuk olmasak da içerledik tabi neyse düğün sahibinin bileceği iş.
Sorunuza gelince yurtdışında yaygın olsa da bizim toplumumuz hazır değil bu tarz etkinliklere.İlla oynamalı düğün olmasına gerek yok müzikli güzel bir yemek organize edebilirsiniz.

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkür etmek istiyorum ilk önce :KK5: KK 'ya giris yapinca ve konumda 5 sayfa görünce çok sasirdim :KK48:
Benim soru isaretlerimi iyi anlayip analiz etmissiniz. Biz galiba biraz daha konsepti düsünecegiz sanirim, çünkü dediginiz gibi türk milleti bu tarz dügünlere daha hazir degil sanirim ama farkli bir sey istiyoruz yinede...

Tekrar tesekkürler :KK36:

Elit olcaz diye komik duruma dusmeyin. 4 saat ayakta tavuk yemek... :KK14:

Efendim , ben sizin cevabiniza biraz kirildim... Dalga geçer gibi yazmissiniz, beni tanimadan etmeden :KK43: "elit olcaz diye" Ben hiç böyle bir sey dedim mi ?? Benim yazdiklarimda öyle birsey nasil anlayabildiniz ?
Benim ve erkek arkadasimin tek istedigi farkli bir dügün yaratmak, kisiligimiz yansitan bir an. Farkli bir sey düsününce elit mi olunuyor ?

çocuk bölümü ayrıysa güzel olur ama pek yaygın değil henüz. hele de düğün salonlarında zaten maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar...
çocuk ilk dans zamanı pistte kimse yok tam çıkacaksın ortada şaşkın bir çocuk dikiliyor. sonra iki, sonra üç...
yine de hiç çocuksuz o düğün dışında görmedim.

Çocuklara iyi uykular denilen düğünde de bir iki çocuk vardı aslında. Hani çok yakın akrabaların hayır denilemeyecek çocukları. Şimdi hatırladım da sanırım benim düğünde ayrı yer vardı, palyaço falan, o yüzden de sıkıntı olmamış olabilir ama ben kendim daha çocukken bile düğün yerinde "lütfen çocukları sahipsiz bırakmayın, pistten alın" diye anons çektiren çocuklara sinir olurdum.

Back
X